Ανείπωτη θλίψη στην Εύβοια: Έφυγε από τη ζωή η διευθύντρια νοσηλευτικής του νοσοκομείου Καρύστου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανείπωτη θλίψη στην Εύβοια: Έφυγε από τη ζωή η διευθύντρια νοσηλευτικής του νοσοκομείου Καρύστου

Τεράστια θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της διευθύντριας της νοσηλευτικής του νοσοκομείου Καρύστου σε ηλικία μόλις 58 ετών. 
Τεράστια θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της διευθύντριας της νοσηλευτικής του νοσοκομείου Καρύστου σε ηλικία μόλις 56 ετών.

Η Ευδοξία Ξυπόλυτου έφυγε από τη ζωή αργά το απόγευμα του Σαββάτου βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους, μα και τους συναδέλφους της.

Για το θάνατο της ο διοικητής του νοσοκομείου δήλωσε συγκλονισμένος στο evima.gr: «Είμαι συγκλονισμένος. Ήταν πολύ κοντινός μου άνθρωπος και κράταγε εξαιρετικά τη νοσηλευτική υπηρεσία. Δεν αισθάνθηκε καλά και μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο για να έρθει στο νοσοκομείο δυστυχώς απεβίωσε».
«Αγαπημένη μου φίλη, στήριγμα σε όλους, αισιόδοξη και έξω καρδιά, ήσουν πάντα δίπλα μας με ειλικρίνεια, νοιαξιμο και αγάπη. Σ’ευχαριστώ για ότι ζήσαμε, όσα είπαμε και όσα δεν προλάβαμε. Ποιος να μου το λεγε ότι χθες θα ήταν η τελευταία φορά που σε έβλεπα να χαμογελάς! Καλό ταξίδι ΦΊΛΗ ΜΟΥ στα σύννεφα», δήλωσε συγκλονισμένη η αντιδήμαρχος Μαρία Βερούχη Λεμπνιά.
Η πόλη της  Καρύστου έχει βυθιστεί
στο πένθος μη θέλοντας να δεχθεί ότι η Ευδοκία έφυγε από τη ζωή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr