Ανοίγουν τα καταστήματα: Μόνο με ραντεβού, για τρεις ώρες και στην περιοχή μας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγουν τα καταστήματα: Μόνο με ραντεβού, για τρεις ώρες και στην περιοχή μας

Όλα δείχνουν ότι τα καταστήματα θα ανοίξουν από Δευτέρα καθώς «κέρδισαν» στο μπρα ντε φερ με τα γυμνάσια και τα λύκεια. Αυστηροί οι κανόνες, αυστηρότεροι οι έλεγχοι. Προσοχή στο μήνυμα που θα παίρνετε από το μαγαζί. Πώς θα κινηθούμε.

Τα καταστήματα ετοιμάζονται για την μεγάλη επιστροφή την Δευτέρα, 18.01.2021, αλλά μόνο με ραντεβού και το άνοιγμα θα αφορά μόνο στα καταστήματα ένδυσης, υπόδυσης και κοσμημάτων.

Οι καταναλωτές το… βλέπουν να έρχεται και από τώρα ζητούν να κλείσουν ραντεβού στα καταστήματα για την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας τους, με τους εμπόρους από την πλευρά τους να ελπίζουν πως οι επιχειρήσεις τους θα αντέξουν.

Το «πράσινο φως» για το άνοιγμα των καταστημάτων αναμένεται να δώσει την Παρασκευή, 15,01.2021, η επιτροπή των λοιμωξιολόγων καθώς ο τρόπος που τοποθετήθηκαν με το… καλημέρα οι επιστήμονες στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών δίνει ελπίδες στους εμπόρους.

«Καλημέρα σας και καλή χρονιά να έχετε όλοι. Με το καλό να ανοίξουν τα μαγαζιά σας» ειπώθηκε χαρακτηριστικά. Κάποιοι από τους επιστήμονες πιστεύουν ότι το λιανεμπόριο έπρεπε να προηγηθεί των σχολείων. Και στο μπρα ντε φερ της Παρασκευής ανάμεσα στην αγορά και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, φαίνεται πως προβάδισμα έχει η πρώτη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr