Αντιδήμαρχος Υγείας Χαλκιδέων προς ηγεσία του Δήμου: «Σας παρακαλούσα να ανοίξετε έναν δρόμο για να βοηθήσω ηλικιωμένους και με γράψατε»  (pics)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιδήμαρχος Υγείας Χαλκιδέων προς ηγεσία του Δήμου: «Σας παρακαλούσα να ανοίξετε έναν δρόμο για να βοηθήσω ηλικιωμένους και με γράψατε» (pics)

Σκληρή επίθεση στην ηγεσία του Δήμου Χαλκιδέων για αδιαφορία

Στα κάγκελα είναι εδώ και αρκετό καιρό η αντιδήμαρχος Υγείας Χαλκιδέων με τους συναδέλφους της αντιδημάρχους για την αδιαφορία που δείχνουν σε θέματα καθημερινότητας.

Για του λόγου το αληθές όπως έκανε γνωστό η κ. Σοφία Χονδρογιάννη μέσω ανάρτησης στα social, η ίδια παρακαλάει καιρό τώρα για να ανοιχτεί ένας δρόμος προκειμένου να προσεγγίσει με εθελοντές ζευγάρι ηλικιωμένων που έχουν ανάγκη.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει η αντιδήμαρχος Υγείας Χαλκιδέων:

«Η αλήθεια είναι ότι έχω μεγάλη υπομονή…
Με δίδαξε η ζωή μου, Δόξα τω Θεώ!
Όμως κύριε Βασίλης Γουρνής δεν μπορώ να παρακαλάω μήνες για να ανοίξει κομμάτι δημόσιου δρόμου 100 μέτρων, ανηφορικό στα Μακεδονικά, για να προσεγγίζουμε ζευγάρι ηλικιωμένων & τον ασθενή γιο τους… Σας παρακαλούσα με ευγένεια, πολλές φορές & με γράψατε, αφού με κοροϊδεύατε συστηματικά. Δεν είμαι φαίνεται στους αγαπημένους της δημάρχου μας Elena Vaka μιας κι ούτε εκείνη έχει χρόνο να μου απαντήσει.
Ο καθαρισμός του δρόμου έγινε λοιπόν από εθελοντές που διέθεσαν μια ολόκληρη μέρα τους. Προτείνω καλοπροαίρετα, να ιεραρχείτε τις περιπτώσεις & να κρατήσετε λίγη…ΑΝΘΡΩΠΙΆ, όση δουλειά ή τίτλους κι αν έχετε.
Συντονιστείτε κι οργανωθείτε. Άραγε, σκεφτήκατε ποτέ, ότι είμαστε συνεργάτες & δέχομαι καθημερινά παράπονα από συμπολίτες μας, για τα οποία δεν ευθύνομαι καν;; Τρία χρόνια λέμε τα ίδια… Ακούει κανείς???»

Εικόνες από το δρόμο που ζητούσε η αντιδήμαρχος Υγείας να ανοιχτεί προκειμένου να φτάσει με εθελοντές σε ηλικιωμένους για βοήθεια

Το δρόμο καθάρισαν εθελοντές

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr