Απαράδεκτος πατέρας: Κλείδωσε την 4χρονη κόρη του στο αυτοκίνητο και πήγε για ψώνια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαράδεκτος πατέρας: Κλείδωσε την 4χρονη κόρη του στο αυτοκίνητο και πήγε για ψώνια

Σωτήρια αποδείχθηκε η άμεση επέμβαση της Αστυνομίας σε περιστατικό που συνέβη στο Μεσολόγγι χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με το agriniopress πελάτες του σούπερ μάρκετ, εντόπισαν κλειδωμένο ένα μικρό κορίτσι μέσα σε όχημα στο πάρκινγκ του καταστήματος. Άμεσα κάλεσαν την αστυνομία κι επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι έσπασαν το τζάμι του οχήματος και έβγαλαν από μέσα το παιδί σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Εν συνεχεία, έσπευσε η μητέρα της 4χρονης και συνοδεία περιπολικού μετέβησαν αρχικώς στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και ακολούθως στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Το κοριτσάκι παραμένει νοσηλευόμενο για προληπτικούς λόγους ενώ σε βάρος του πατέρα, ο οποίος συνελήφθη έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση της ανήλικης κόρης του σε κίνδυνο

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση της ανήλικης κόρης του.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου,  εντόπισαν σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς, ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας 4 ετών μέσα σε κλειδωμένο όχημα.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου παραμένει νοσηλευόμενη για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr