Απαρηγόρητη η Δέσποινα Καρνέση στις κηδείες της αδελφής και του συζύγου της (video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαρηγόρητη η Δέσποινα Καρνέση στις κηδείες της αδελφής και του συζύγου της (video)

Το τελευταίο «αντίο» στη Μαρία Καρνέση και τον Αντώνη Βλασσάκη, που δολοφονήθηκαν από τον 76χρονο Αιγύπτιο στη Γλυφάδα, είπαν συγγενείς και φίλοι.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στη Βούλα, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Συντετριμμένη εμφανίστηκε η Δέσποινα Καρνέση, η οποία αποχαιρέτησε την αδελφή και τον σύζυγό της.

Ένα από τα στεφάνια έγραφε: «Ατέρμων πλεύση η ζωή. Είθε η μετάβαση να είναι ομαλή. Σε αγαπώ». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, το μήνυμα φέρεται να ήταν της Δέσποινας Καρνέση στον σύζυγό της.

Μιλώντας στο Mega, την Τετάρτη, υπάλληλος, ο οποίος είναι και καπετάνιος, περιέγραψε το μακελειό, υποστηρίζοντας ότι ο Αιγύπτιος κλείδωσε τη Δέσποινα Καρνέση:

«Πρώτα κλείδωσε την κυρία Δέσποινα στο γραφείο της, πήρε το κλειδί και το έριξε μετά κάπου, δεν ξέρω πού, και μετά κατέβηκε κάτω, στον όροφο της κυρίας Μαρίας. Αλλά αυτό ξεκινάει από το θέμα ότι πρώτα από όλα κλείδωσε την κυρία Δέσποινα στο γραφείο της, για να μην την πειράξει. Αυτός ο άνθρωπος ήταν άνθρωπος της οικογένειας και εγώ είμαι 25 χρόνια εδώ και ξέρω πολύ καλά ότι ήταν άνθρωπος της οικογένειας και όλοι ήταν μαζί του, έπιναν, έτρωγαν μαζί του, τον κρατούσαν στις γιορτές που έκαναν. Σε όλα ήταν και ο Άρης μέσα. Η διένεξη ξεκίνησε όταν άρχισαν οι προστριβές μεταξύ της οικογένειας».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr