Απειλούσε ότι θα την κάψει επειδή δεν του έδινε λεφτά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απειλούσε ότι θα την κάψει επειδή δεν του έδινε λεφτά

Σοκάρει περιστατικό κακοποίησης ηλικιωμένης από τον γιο της ο οποίος απειλούσε ότι θ την κάψει επειδή δεν του έδινε χρήματα

Απίστευτο περιστατικό κακοποίησης ηλικιωμένης σημειώθηκε σε περιοχή του Πηλίου στον Βόλο.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας 44 ετών κακοποίησε την ηλικιωμένη μητέρα του επειδή δεν του έδωσε χρήματα.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, την έπιασε από τα μαλλιά και απείλησε ότι θα την κάψει.

Τι συνέβη

Το απόγευμα της Τετάρτης ο άνδρας ζήτησε από την μητέρα του 500 ευρώ για να φύγει από το χωριό και η γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι προ ημερών του έδωσε 1.200 ευρώ τα οποία ξόδεψε σε τζόγο.

Τότε ο 44χρονος την άρπαξε από τα μαλλιά και την απείλησε ότι θα την κάψει.

Η γυναίκα ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο, συνέλαβε τον άνδρα ο οποίος πέρασε όλη τη νύχτα στο κρατητήριο και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, με τις κατηγορίες της απειλής και εξύβρισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος κατέθεσε ότι δούλευε όλο το καλοκαίρι σε κατάστημα εστίασης που διατηρεί η μητέρα του στο χωριό, δεν τον πλήρωσε και μάλωσαν όταν της ζήτησε τα χρήματα.

Στο Δικαστήριο ο 44χρονος δήλωσε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τη μητέρα του εδώ και έξι χρόνια, θέλει να φύγει από το χωριό και της ζητά να του δώσει αυτά που δικαιούται.

Η γυναίκα από την πλευρά της κατέθεσε ότι την έβρισε, την τράβηξε από τα μαλλιά και την απείλησε, όταν μάλωσαν για τα χρήματα ενώ βρισκόταν στο σπίτι τους.

Η 72χρονη γυναίκα δήλωσε ότι θέλει να τα βρει με τον γιο της και τελικά οι δύο πλευρές συμφώνησαν να προχωρήσουν σε ποινική διαμεσολάβηση, αφού ενημερώθηκαν για τη διαδικασία, τις δηλώσεις που θα κάνουν και τις συνεδρίες σε ψυχίατρο που πρέπει να παρακολουθήσουν.

Το Δικαστήριο αναβλήθηκε για τις 11 Οκτωβρίου, οπότε και αν δεν έχουν κάνει δηλώσεις ποινικής διαμεσολάβησης θα αναβληθεί ξανά μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, ειδάλλως ο 44χρονος θα δικαστεί, ενώ οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι η ηλικιωμένη δεν χρήζει νοσηλείας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr