Απέλυσαν από την εφημερίδα του δούλευε τον γιο του παιδοβιαστή των Σεπολίων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απέλυσαν από την εφημερίδα του δούλευε τον γιο του παιδοβιαστή των Σεπολίων

Ο Παναγιώτης Μίχος με ανάρτησή του αποστασιοποιείται από τις πράξεις του πατέρα του

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Η οικογένεια του 53χρονου φαίνεται να διαχωρίζει ήδη την θέση της από τον βιαστή, αφού μετά τη σύζυγό του και ο γιος του τοποθετήθηκε δημόσια για τις πράξεις του πατέρα του.

Ο γιος του 53χρονου, Παναγιώτης Μίχος ο οποίος είναι δημοσιογράφος και έχει μεγάλη παρουσία σε μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης αποκαλεί τις πράξεις του πατέρα του φρικτές και κτηνώδεις, ενώ απευθυνόμενος στους πολίτες σημειώνει «φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη».

Η σοκαριστική δράση του 53χρονου επηρέασε και εκείνον εξάλλου αφού μετά το ξέσπασμα της υπόθεσης και κυρίως μετα την γνωστοποίηση των στοιχείων του δράστη απολύθηκε από την εφημερίδα «Το Βήμα» όπου και εργαζόταν.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Μίχου: 

«Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη; Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.

Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!

Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη.»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr