Απίστευτη δήλωση του πατέρα του Ηλία Μίχου: «Μου έμπλεξαν το παιδί, άμα του κουνιόταν κάτι θα έκανε»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη δήλωση του πατέρα του Ηλία Μίχου: «Μου έμπλεξαν το παιδί, άμα του κουνιόταν κάτι θα έκανε»

Σοκάρει η δήλωση του πατέρα του παιδοβιαστή των Σεπολίων Ηλία Μίχου

Μία απίστευτη δήλωση έκανε ο πατέρας του 53χρονου παιδοβιαστή των Σεπολίων υπερασπιζόμενος τον γιο του στην υπόθεση που τις τελευταίες ημέρες έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Μου το έμπλεξαν το παιδί» είπε συγκεκριμένα ο πατέρας του Ηλία Μίχου μιλώντας στο Star

«Δεν μπορώ να ασχοληθώ. Είμαι κύριος εγώ. Θα τα πάρουν πίσω, θα δεις», σχολίασε, λέγοντας πως: «Εμείς δεν έχουμε ανάγκη από 10 ευρώ. Εμείς είμαστε κύριοι. Είμαστε άρχοντες. Μου το μπλέξαν το παιδί. Οποιοσδήποτε να ήταν άμα του κουνιόταν κάτι θα έκανε. Είναι ψυχοπονιάρης, σ’ όλο τον κόσμο έδινε».

Δεν διστάζει μάλιστα να εκφράσει και το παράπονο του για το γεγονός ότι κανένας δεν στηρίζει τον γιο του.

«Έχει τόσα χρόνια το μαγαζί του, όλος ο κόσμος παίρνει από εκεί. Κάνει δωρεές και κανένας δεν πάει να το υποστηρίξει το παιδί», λέει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr η κατάθεση της 12χρονης που δόθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου στην Αστυνομία και πυροδότησε τις εξελίξεις, έχει ως εξής:

«Θέλω απλά να μπει στη φυλακή. Με τον δεύτερο άνδρα έχω πάει σε ραντεβού τέσσερις φορές. Αναγνωρίζω τα συγκεκριμένα άτομα στις φωτογραφίες που μου δείχνετε.

Κάποιες φορές ερχόταν και αυτός μαζί στα ραντεβού. Ο 53χρονος ερχόταν και αυτός μαζί μου στα ραντεβού. Μου έλεγε ακόμη και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα. Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα.

Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού».

Αναμένονται νέα εντάλματα

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι τις επόμενες ώρες και μέρες οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές με τις οποίες επικοινώνησε το Newsbomb.gr, θα εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης που θα αφορούν πρόσωπα που εμπλέκονται στον βιασμό της 12χρονης.

Ωστόσο οι ίδιες πηγές επισήμαναν ότι η διαχείριση της υπόθεσης χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς καθώς αφορά ένα 12χρονο κορίτσι, το οποίο βρίσκεται είναι σε εξαιρετικά φορτισμένη ψυχολογική κατάσταση και δεν είναι πάντα εφικτό οι Αρχές να πιέζουν συνεχώς το θύμα για νέες συμπληρωματικές καταθέσεις που «φωτίζουν» πτυχές της υπόθεσης.

Πάντως, οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται εν εξελίξει, ενώ όσον αφορά την εμπλοκή της μητέρας της 12χρονης, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ φαίνεται πως έχουν «δέσει» την υπόθεση σε βάρος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια από τα εντάλματα θα αφορούν μέλη του συγγενικού περιβάλλοντος του 53χρονου βιαστή και μαστροπού και άλλα, ανθρώπους που πλήρωσαν για να βιάζουν τη 12χρονη.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr