Απίστευτη καταγγελία στην Κέρκυρα: Ξυλοφόρτωσαν υπαλλήλους όταν ζήτησαν τα ρεπό τους
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη καταγγελία στην Κέρκυρα: Ξυλοφόρτωσαν υπαλλήλους όταν ζήτησαν τα ρεπό τους

Απίστευτη καταγγελία για ξυλοδαρμό ξενοδοχοϋπαλλήλων στην Κέρκυρα, επειδή ζήτησαν τα.. ρεπό τους, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ένα ζευγάρι υπαλλήλων σε ξενοδοχείο στην Κέρκυρα έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού όταν ζήτησαν να πάρουν τα ρεπό τους.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δούλευαν ασταμάτητα και όχι μόνο δεν είχαν πληρωθεί τα ρεπό τους, αλλά όταν τα ζήτησαν δέχθηκαν επίθεση από άλλον υπάλληλο που φέρεται να τον είχε βάλει ο ξενοδόχος για να τους χτυπήσει.

Πιο συγκεκριμένα, όταν απευθύνθηκαν στον εργοδότη τους προκειμένου να ζητήσουν ρεπό, εκείνος αρνήθηκε και τους απάντησε πως δεν είχε προσωπικό για να καλύψει τις θέσεις που θα έμεναν κενές. Υπήρξε διαφωνία και τότε ο εργοδότης φέρεται να έδωσε εντολή σε έναν άλλον, αλλοδαπό υπάλληλο να τους χτυπήσει, όπως και έγινε πάντα σύμφωνα με την καταγγελία.

Το ζευγάρι απευθύνθηκε στην Αστυνομία για να αναφέρει το περιστατικό. Όταν το έμαθε ο εργοδότης, τους προσέγγισε για να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους και να επανέλθουν στη δουλειά, ωστόσο εκείνοι αρνήθηκαν.

Τότε, ξεκίνησε νέος γύρος απειλών, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, από άλλο άτομο της οικογένειας του εργοδότη.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, το ζευγάρι έχει προχωρήσει και σε καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr