Απίστευτο: Κλέφτης πήγε στην αστυνομία γιατί ξέχασε το κινητό του σε διάρρηξη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο: Κλέφτης πήγε στην αστυνομία γιατί ξέχασε το κινητό του σε διάρρηξη

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε αστυνομικό τμήμα

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι το περιστατικό που σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη, όπου ένας 27χρονος ληστής πήγε στην αστυνομία, για να βρει…. το κινητό του το οποίο έχασε όταν διέρρηξε κατάστημα ψιλικών.

Φυσικά ο νεαρός συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας thestival.gr το πρωί της Τρίτης 10 Ιανουαρίου στην Καλαμαριά ο διαρρήκτης μαζί με τον συνεργό του παραβίασαν το παράθυρο του καταστήματος, έκλεψαν το συρτάρι του ταμείου και δύο σακούλες με τσιγάρα.

Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τον γιο της ιδιοκτήτριας του μαγαζιού με τα ψιλικά και τους ακολούθησε πεζός. Ο 27χρονος κλέφτης στην προσπάθειά του να γλιτώσει έριξε στον δρόμο όσα είχε κλέψει και κατά λάθος… το κινητό του τηλέφωνο.

Όσα έπεσαν στον δρόμο παραδόθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς.

Ωστόσο, σύμφωνα με το τοπικό μέσο,  μετά από λίγο έγινε το αξιοπερίεργο γεγονός ο 27χρονος διαρρήκτης να πάει ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα για να βρει το κινητό που είχε χάσει.

Από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι αυτός ήταν ένας από τους δύο δράστες με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για ταυτοποίηση και του συνεργού του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr