Απίστευτο περιστατικό: «Πήρα υπνοστεντόν και έγινα κλεπτομανής» είπε κλέφτης στο δικαστήριο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο περιστατικό: «Πήρα υπνοστεντόν και έγινα κλεπτομανής» είπε κλέφτης στο δικαστήριο

Απίστευτη δικαιολογία κλέφτη σε δικαστήριο του Βόλου

Μία απίστευτη δικαιολογία ακούστηκε σε δικαστήριο του Βόλου, στη διάρκεια απολογίας ενός κατηγορούμενου για κλοπές τσαντών, καρτών και κινητών.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο για δυο κλοπές κινητών και μια κλοπή κάρτας με την οποία έκανε αγορές. Αφού κατέθεσαν οι δύο υπάλληλοι καταστημάτων από τις οποίες έκλεψε τα κινητά και μια κάρτα, δήλωσε πως την ώρα των κλοπών δεν ηταν ο εαυτός του γιατί δύο φίλοι του, του έδωσαν –χωρίς ο ίδιος να το θέλει –πέντε υπνοστεντόν και θόλωσε.

Δηλαδή σας νάρκωσαν; ρώτησε η δικαστής όταν άκουσε την δικαιολογία περί κατανάλωσης πέντε χαπιών. «Όχι, μόνο θόλωσα και αυτά τα χάπια πρέπει να ξέρετε… προκαλούν κλεπτομανία. Όταν συνήλθα ήμουν στο τμήμα, δεν τις θυμάμαι τις κλοπές», είπε με το ακροατήριο να μην σταματά να γελά. Μπορεί τα 5 υπνοστεντόν να τον «θόλωσαν» απλά και να μην θυμόταν τις κλοπές, αλλά από τα δύο θύματα που τον αναγνώρισαν από τις κάμερες, ζήτησε συγγνώμη και από το δικαστήριο μια δεύτερη ευκαιρία για να συνεχίσει να ασχολείται με την οικογένειά του, το ενός έτους παιδί του και την καριέρα του ως βοηθός σεφ. Καταδικάστηκε σε 6 μήνες με αναστολή και έφυγε από το δικαστήριο με δάκρυα στα μάτια.

Πηγή: gegonota.news

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr