Απίστευτο περιστατικό σε μαιευτήριο: Έδωσαν λάθος μωρό σε οικογένεια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο περιστατικό σε μαιευτήριο: Έδωσαν λάθος μωρό σε οικογένεια

Την επόμενη ημέρα το μαιευτήριο κάλεσε την οικογένεια εξηγώντας τους το λάθος και καλώντας τους να πάνε στο νοσοκομείο να παρουν το σωστό μωρό
Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε στο τηλέφωνο μία γυναίκα, όταν την επόμενη μέρα αφότου έφυγε από γνωστό ιδιωτικό μαιευτήριο της Λάρισας με το παιδάκι της, της είπαν πως της είχαν δώσει το λάθος μωρό και θα έπρεπε να παει στο νοσοκομείο να πάρει το σωστό!
Μπορεί να μοιάζει με σενάριο ταινίας, ή γνωστής ισπανικής σειράς μεγάλης πλατφόρμας, ωστόσο είναι αληθινό περιστατικό και συνέβη στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Λάρισα όπου ένα μαιευτήριο έδωσε το λάθος μωρό σε ένα ζευγάρι.
Πιο αναλυτικά, γυναίκα γέννησε σε γνωστό ιδιωτικό μαιευτήριο της Λάρισας στις 18 Αυγούστου, και την επόμενη μέρα την ειδοποίησαν ότι της είχαν δώσει λάθος μωρό, και την κάλεσαν να πάρει το σωστό.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Στέλιος Σούρλας, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το περιστατικό αλλά και για τις νομικές διαδικασίες που θα κινήσει το ζευγάρι κατά παντός υπευθύνου.

«Τις μοναδικές στιγμές που ήθελε να ζήσει το ζευγάρι, η κλινική τους τις κατέστρεψε καθότι έδωσαν ένα λάθος μωρό. Ήταν κάτι πολύ δύσκολο για το ζευγάρι και τους κατέκλυσε το συναίσθημα της ταραχής και του άγχους. Δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη από κανέναν. Η νοσηλεύτρια δεν έλεγξε το μωρό, η μητέρα δεν το είδε μέσα στην κατάσταση που βρισκόταν», είπε αρχικά.

«Η γυναίκα θήλασε το ξένο μωρό, έδωσε το πρωτόγαλά της σε ξένο μωρό και αντίστοιχα το δικό της το μωρό θηλάστηκε από μία ξένη μητέρα. Δεν γνωρίζουμε εάν η ξένη μητέρα είχε κάποιο ιατρικό ιστορικό, μεταδοτική νόσο και άλλα. Θα ζητήσουμε όλα αυτά από το μαιευτήριο και θα ζητήσουμε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr