Απίστευτο: Στο νοσοκομείο ανήλικη αφού έπινε ποτά που παράγγελνε η μητέρα της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο: Στο νοσοκομείο ανήλικη αφού έπινε ποτά που παράγγελνε η μητέρα της

H 47χρονη παράγγελνε ποτά, νομίζοντας ότι τα έχει πιει, αλλα τελικώς αποδείχτηκε ότι η ανήλικη τα έπινε πίσω από την πλάτη της μάνας της.

Μέθυσε, πήγε νοσοκομείο γιατί ήπιε τα ποτά της μητέρας της χωρίς εκείνη να καταλάβει την κρασοκατάνυξη της ανήλικης κόρης της. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα σε μπαρ του Ρεθύμνου όπου είχαν πάει η 47χρονη Γερμανίδα με την 17χρονη κόρη για να διασκεδάσουν.

Οι δυο γυναίκες πήγαν αρχικά σε ένα μπαρ στην περιοχή του Αδελειανού Κάμπου γύρω στις 9 το βράδυ.

Εκεί η 47χρονη παράγγελνε ποτά, νομίζοντας ότι τα έχει πιει, αλλα τελικώς αποδείχτηκε ότι η ανήλικη τα έπινε πίσω από την πλάτη της μάνας της.

Οι δυο συγγενείς πήγαν και σε δεύτερο μπαρ στην ίδια περιοχή όπου το σκηνικό συνεχίστηκε όπως και λίγο πριν. Παράγγελνε η μητέρα, τα έπινε κρυφά η κόρη.

Η ανήλικη παρουσίασε συμπτώματα μέθης και κλήθηκε το ασθενοφόρο, το οποίο τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Εκεί της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες κι αφού συνήλθε πήρε εξιτήριο.

Αστυνομικοί της Υ.Α Ρεθύμνου ενημερώθηκαν και αφού κάλεσαν την μητέρα στην αστυνομία, τη συνέλαβαν. Η εξήγηση που δόθηκε εκεί ήταν ότι η μικρή Γερμανίδα έπινε χωρίς να το καταλάβει η μητέρα της.

Με εντολή εισαγγελέα η 47χρονη αφέθηκε ελεύθερη για να επιστρέψει στο παιδί και τις διακοπές της στο Ρέθυμνο.

cretapost.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr