Από τους Ανδρονιάνους Κύμης είχε καταγωγή ο 23χρονος φοιτητής που πέθανε στη Σίφνο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τους Ανδρονιάνους Κύμης είχε καταγωγή ο 23χρονος φοιτητής που πέθανε στη Σίφνο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Ανδρονιάνων με τον θάνατο του 23χρονου φοιτητή

Από τους Ανδρονιάνους της Κύμης καταγόταν ο νεκρός 23χρονος φοιτητής της Σίφνου, Θανάσης Ζέρβας, γιος του γνωστού αρχιτέκτονα μηχανικού Δημήτρη Ζέρβα και της παθολόγου γιατρού Δέσποινας Κουντούρη, η οποία κατάγεται από τους Ανδρονιάνους ενώ έχει και μια δίδυμη αδελφή την Ειρήνη.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Ανδρονιάνων με τον θάνατο του 23χρονου φοιτητή, ο οποίος κατέρρευσε σε παραλία της Σίφνου. Το χωριό έχει βυθιστεί στο πένθος μετά την τραγική είδηση του θανάτου.

Η ιατροδικαστική εξέταση, που θα γίνει στον Πειραιά, αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του 23χρονου φοιτητή που ξεψύχησε στη Σίφνο.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το απόγευμα της Τρίτης, η παρέα, που έμενε σε κάμπινγκ του νησιού, πήγε στην παραλία. Ο Θανάσης είχε μείνει στη σκηνή και λίγο αργότερα πήγε και τους βρήκε. Ξαφνικά, έκανε εμετό και αμέσως μετά έχασε τις αισθήσεις του.

Οι φίλοι του έτρεξαν να τον βοηθήσουν και κάλεσαν ασθενοφόρο, ενώ ταυτόχρονα αναζήτησαν ιδιώτη γιατρό στο κάμπινγκ.

Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, ο γιατρός που βρέθηκε στο σημείο και οι φίλοι του προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Ο 23χρονος φοιτητής παρελήφθη από το ασθενοφόρο και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της Σίφνου. Εκεί τον παρέλαβαν οι γιατροί σχεδόν χωρίς σφυγμό και επί περίπου 40 λεπτά προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Οι φίλοι του, που είχαν ακολουθήσει το ασθενοφόρο και περίμεναν με αγωνία έξω από το Ιατρείο της Σίφνου, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι από τη μια στιγμή στην άλλη ο Θανάσης είχε «φύγει», τόσο απρόσμενα και τόσο άδικα.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γνωστός καρδιολόγος της Λαμίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr