Αποχώρηση-βόμβα από μεγάλη εταιρεία από το Ίδρυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποχώρηση-βόμβα από μεγάλη εταιρεία από το Ίδρυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Με ανακοίνωση που εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης, μεγάλη εταιρεία σταματά την συνεργασία της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου
Ανακοίνωση στην οποία επικαλείται «αθέτηση συμβατικών υποχρεώσεων εκ μέρους της κ. Ιωάννας Παλιοσπύρου» εξέδωσε η εταιρεία EnableGood, με την οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει από το Ioanna Paliospirou Foundation (IPF).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «H EnableGood βάσει συμβασιακής σχέσης υπήρξε σύμβουλος σύστασης, στρατηγικής και επικοινωνίας του συγκεκριμένου εγχειρήματος […] Η προσφορά των προαναφερθέντων υπηρεσιών από πλευράς EnableGood, δεν συμπεριελάμβαναν χρηματική αμοιβή, αλλά βασίζονταν στην επικοινωνία και προβολή του συγκεκριμένου έργου, αλλά και της διαδικασίας υλοποίησης του στο ευρύ κοινό από την κ. Ιωάννα Παλιοσπύρου, συμφωνηθέντα τα οποία δεν ολοκληρώθηκαν από πλευράς της».

Δείτε την ανάρτηση στο instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EnableGood Greece (@enablegood_gr)

H Ελπίδα Βασιλειάδου Founder & CEO της EnableGood μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Πιστεύουμε στις αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες που τιμούν και επικοινωνούν σωστά το έργο μας, ειδικά όταν αυτό προσφέρεται αφιλοκερδώς και με αγάπη. Πιστεύουμε στην αξία του προσωπικού παραδείγματος, αλλά όταν αυτή διακυβεύεται, παύουμε να είμαστε συνοδοιπόροι».

Τι έγραφε η εταιρεία πριν από τα εγκαίνια του ιδρύματος:

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr