Αποκλειστικό: Καθαρή η Μητρόπολη από τα σημερινά rapid tests
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλειστικό: Καθαρή η Μητρόπολη από τα σημερινά rapid tests

Συνολικά έγιναν 17 τεστ και είναι όλα αρνητικά.

Στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος βρέθηκε σήμερα ξανά η ομάδα διαχείρισης covid της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και διενήργησε rapid tests.

Συνολικά έγιναν 17 τεστ και είναι όλα αρνητικά.

Καθαρή η Μητρόπολη από τα σημερινά rapid tests ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι τόσο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κκ Χρυσόστομος όσο και οι συνεργάτες και οι εργαζόμενοι στη Μητρόπολη τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας για τον covid

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης

Σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021, τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως επεσκέφθη, κατόπιν συνεννοήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστόμου με την ομάδα διαχείρισης COVID-19, κλιμάκιο το οποίο έκανε διαγνωστική εξέταση σε όλους τους εργαζομένους στην Ιερά Μητρόπολη. Όλα τα αποτελέσματα, δόξα τω Θεώ, ήσαν αρνητικά.
Τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, όπως κάθε χρόνο,λόγω των ημερών του Πάσχα, θα παραμείνουν κλειστά από Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021 έως και την Τρίτη τῆς Διακαινησίμου Ἑβδομάδος 4 Μαΐου, αφού οι Ιερείς που υπηρετούν εις αυτά θα βρίσκονται στους Ιερούς Ναούς για την τέλεση πρωί – βράδυ των Ιερών Ακολουθιών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος εύχεται καλή Μεγάλη Εβδομάδα και καλή Ανάσταση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr