Απόκριες στη Χαλκίδα: Βούλιαξε από κόσμο η παραλία για το θαλασσινό καρναβάλι (pics)
Ειδησεις ευβοια

Απόκριες στη Χαλκίδα: Βούλιαξε από κόσμο η παραλία για το θαλασσινό καρναβάλι (pics)

Πλημμύρισε από κόσμο η παραλία της Χαλκίδας για το θαλασσινό καρναβάλι.

Υπό τους ήχους και το ρυθμό της Αποκριάς μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στην παραλία της Χαλκίδας για το μεγάλο θαλασσινό Καρναβάλι.

Πολυμελή γκρουπ γεμάτα χρώματα και με εντυπωσιακές φορεσιές πλημμύρισαν την παραλία του Ευρίπου. Το μεγάλο καρναβάλι της Χαλκίδας, παρουσιάζει ο γνωστός παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος.

Το καρναβάλι ξεκίνησε στις 16:00 με την μεγάλη παρέλαση, με πλήθος καρναβαλιστών, με άρματα, ευρηματικές ενδυμασίες και κατασκευές και φυσικά θα καταλήξει στην παραλία της Χαλκίδας, ενώ και στη θάλασσα θα γίνει μία διαφορετική παρέλαση, με πλεούμενα και τα πληρώματά τους.

Όσοι παρευρεθούν στο καρναβάλι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό υπερθέαμα με μουσική, πυροτεχνήματα και το παραδοσιακό κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου μέσα στη θάλασσα.

Μετά το πέρας της παρέλασης , το πάρτυ θα συνεχιστεί με τους STAVENTO και την ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ, οι οποίοι έρχονται με τις επιτυχίες τους να βάλουν «φωτιά» στο φετινό Καρναβάλι Χαλκίδας.

Με πλούσιο θέαμα και σειρά εντυπωσιακών αποκριάτικων εκδηλώσεων ξεκινάει το Καρναβάλι της Αμαρύνθου μετά από τρία ολόκληρα χρόνια απουσίας λόγω κορονοϊού.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr