Αποσωληνώθηκε ο Μανώλης Μαυρομμάτης – Σε σοβαρή κατάσταση η σύζυγός του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποσωληνώθηκε ο Μανώλης Μαυρομμάτης – Σε σοβαρή κατάσταση η σύζυγός του

Ο Μιχάλης Μαυρομμάτης τόνισε ότι «χρειάζεται υπομονή και επιμονή από όλους», ενώ επισήμανε ότι «δεν έχουμε αποφύγει εντελώς τον κίνδυνο».

«Έχουμε δρόμο ακόμη», τόνισε ο Μιχάλης Μαυρομμάτης, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» για την πορεία της υγείας των γονιών του, Μανώλη Μαυρομμάτη και Ρένας Βενιέρη, οι οποίοι νοσηλεύονται εδώ και 1,5 μήνα, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους.

Ο Μιχάλης Μαυρομμάτης τόνισε ότι «χρειάζεται υπομονή και επιμονή από όλους», ενώ επισήμανε ότι «δεν έχουμε αποφύγει εντελώς τον κίνδυνο».

Μανώλης Μαυρομμάτης: Τα νεότερα για την υγεία του αθλητικογράφου και της συζύγου του

«Δεν έχουμε αποφύγει εντελώς τον κίνδυνο, οπότε θέλει προσοχή, ειδικά για τη μητέρα μου, η οποία, δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Επισκεπτήρια επιτρέπονται αυστηρά και μόνο στους συγγενείς πρώτου βαθμού. Δόθηκε πολύ αίμα για τα χειρουργεία τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Μαυρομμάτης μιλώντας για την πορεία της υγείας των γονιών του.

«Όποιος, όποια, είναι εντός Αττικής και θέλει και μπορεί να κάνει αιμοδοσία προς αναπλήρωση, αυτή γίνεται απευθείας στο “Γεννηματάς”. Εκτός Αττικής, σε οποιοδήποτε νοσοκομείο. Και στις δύο περιπτώσεις αναφέρει τα επίθετα των γονιών μου που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του “Γεννηματάς”. Έχουμε δρόμο ακόμη, οπότε χρειάζεται υπομονή και επιμονή από όλους», πρόσθεσε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός αθλητικογράφος και η σύζυγός του, νοσηλεύονται από τις 17/02 στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι, ενώ και οι δύο κοιμόντουσαν.

Πριν λίγες ημέρες, ο γιος του ζευγαριού έκανε έκκληση για αίμα μέσω ανάρτησής του στο Facebook, με το πρώτο ευχάριστο νέο να γίνεται γνωστό εχθές, με την αποσωλήνωση του Μανώλη Μαυρομμάτη έπειτα από 45 ημέρες, ο οποίος, ωστόσο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr