Αποθεώθηκε από το Twitter η Μαρία Καβογιάννη στο φινάλε του Maestro
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποθεώθηκε από το Twitter η Μαρία Καβογιάννη στο φινάλε του Maestro

Την αποθέωση γνώρισε για άλλη μία φορά η Μαρία Καβογιάννη για την ερμηνεία της στο τελευταίο επεισόδιο τους πρώτου κύκλου του Maestro
Την αποθέωση γνώρισε για άλλη μία φορά η Μαρία Καβογιάννη με την ερμηνεία της στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Maestro.
Για άλλη μία Πέμπτη η γνωστή ηθοποιός μας χάρισε μία σπουδαία ερμηνεία στον ρόλο της κακοποιημένης συζύγου και μάνας.

Η Καβογιάννη αποθεώθηκε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια από το τηλεοπτικό κοινό για την καθηλωτική της ερμηνεία, κυρίως στο επεισόδιο με την περιβόητη σκηνή του ξυλοδαρμού της, για την οποία εξάλλου εκείνη έχει πει:

«Στη σκηνή με την ενδοοικογενειακή βία στο “Maestro” έφερα βιώματα των γυναικών που το έχουν υποστεί όλο αυτό. Ο θόρυβος της αλυσίδας και ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει στα αλήθεια σε κάνουν να νιώσεις αυτόν τον τεράστιο πόνο που νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι.Υπήρξαν γυναίκες που με πλησίασαν ή μου έγραψαν ύστερα από αυτή την σκηνή και έμεινα άφωνη. Εύχομαι αυτές οι σκηνές που εμείς παριστάναμε ότι ζήσαμε τη βία να ήταν στην πραγματικότητα ψεύτικες, να μην το βιώνει κανείς».

Το Maestro αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και δοξάστηκε με το παραπάνω από τους θαυμαστές του και στο Twitter με  την σειρά να δίνει ραντεβού για τον δεύτερο κύκλο για τον οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμα λεπτομέρειες. Σύντομα πάντως την σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν και θεατές εκτός Ελλάδας, αφού θα ενσωματωθεί στην πλατφόρμα του Netflix αρχικά για Ελλάδα και Κύπρο την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και στις αρχές του 2023 σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr