Αράχωβα: Εντός της ημέρας ανακοινώσεις για τα αίτια θανάτου του Όλιβερ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αράχωβα: Εντός της ημέρας ανακοινώσεις για τα αίτια θανάτου του Όλιβερ

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης του σκύλου Όλιβερ στην Αράχωβα.

Για την υπόθεση του βίαιου θανάτου του Όλιβερ, του σκύλου ράτσας χάσκι, στην Αράχωβα και τις μέχρι τώρα εξελίξεις από τις έρευνες του τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχει καταφθάσει στην περιοχή μίλησε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος.

«Έχουν ήδη έχουν ανέβει (σ.σ. στην Αράχωβα) εδώ και αρκετές μέρες ανώτατοι αξιωματικοί της Ασφάλειας και του Εγκληματολογικού. Έχουν πάρει μαρτυρικές καταθέσεις από όλους τους περίοικους, έχουν εξετάσει βιντεοληπτικό υλικό και εντός της ημέρας, το πολύ και αύριο, θα υπάρχουν ανακοινώσεις γύρω από αυτή την υπόθεση» είπε στην εκπομπή «Newsroom» του EΡΤNEWS ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Εξετάζονται ενδελεχώς και έχουμε καταλήξει στο ποια είναι η αιτία όπου έχασε τη ζωή του ο συγκεκριμένος σκύλος» προσθέτοντας ότι οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας πολύ σύντομα θα σας κάνουν ανακοίνωση.

Κατσαφάδος: Πιστεύω ότι θα καθαρίσει το όνομα της Αράχωβας

Απαντώντας ο κ. Κατσαφάδος σε ερώτηση για το εάν θα «καθαρίσει» το όνομα της Αράχωβας που βρέθηκε στον επίκεντρο λόγω καταγγελιών για προσπάθεια απόκρυψης του ενόχου ο κ. Κατσαφάδος είπε χαρακτηριστικά «πιστεύω ότι θα καθαρίσει».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr