Αράχωβα: Ο ιδιοκτήτης του «Όλιβερ» υποπτεύεται ακόμη και συγγενείς ή φίλους
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αράχωβα: Ο ιδιοκτήτης του «Όλιβερ» υποπτεύεται ακόμη και συγγενείς ή φίλους

Ακόμη αναζητούνται οι απαντήσεις για θανατηφόρας κακοποίησης του 8χρονου χάσκι, Όλιβερ, στην Αράχωβα.

Μάλιστα, η υπόθεση και η εξιχνίασή της έχει καταστεί μείζον θέμα για την Ελληνική Αστυνομία. Χαρακτηριστικό της σοβαρότητας είναι το γεγονός πως, αν και πρόκειται για υπόθεση που αφορά σε ζώο, την Πέμπτη (7/12) μετέβησαν στην Αράχωβα δυο έμπειρα στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Σημειώνεται ότι κανείς δεν έχει μέχρι στιγμής καταθέσει για τον βασανισμό του Ολιβερ.

Όπως εξηγούσαν στο iefimerida.gr αρμόδιες πηγές ενημέρωσης, η απόφαση αυτή ελήφθη έτσι, ώστε βάσει εμπειρίας σε περίπλοκες και δύσκολες υποθέσεις, να συνδράμουν -δεν αναλαμβάνουν- τις έρευνες των συναδέλφων τους.

Υπενθυμίζεται ότι η κτηνίατρος που εξέτασε το άτυχο ζώο ήταν σαφής στην επίσημη κατάθεσή της: «Ο Όλιβερ υπέστη κακοποίηση από άνθρωπο».

Ιδιοκτήτης χάσκι που κακοποιήθηκε στην Αράχωβα: Δεν ένιωθα ότι στις σακούλες ήταν τα απομεινάρια του σκύλου μου
Ο ιδιοκτήτης του 8χρονου χάσκι που κακοποιήθηκε βάναυσα στην Αράχωβα, μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στις Αρχές, μίλησε ξανά για την υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Μέσω της κάμερας της εκπομπής «Tlive», απάντησε σε εκείνους που τον βάζουν στο… κάδρο ως ένοχο και πώς και γιατί η σορός του χάσκι βρέθηκε σε μία σακούλα σκουπιδιών πεταμένη στην είσοδο της Αράχωβας.

Ακόμη, ζήτησε να βρεθεί ο ένοχος ή οι ένοχοι και σημείωσε πως δεν θα τον εκπλήξει ότι πρόκειται για πρόσωπο από το φιλικό ή συγγενικό του περιβάλλον.

«Μετά τη νεκροτομή, οι κτηνίατροι μου είπαν να πάρω τον σκύλο και να τον κάνω ό,τι θέλω. Παρέλαβα τον Όλιβερ σε τρεις μαύρες σακούλες παρουσία αστυνομικών. Είπα ότι δεν θέλω να παραλάβω το ζώο μου σε αυτήν την κατάσταση, γιατί δεν ήξερα τι διαδικασία γίνεται. Είπα από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήθελα να τον παραλάβω σε τρεις μαύρες σακούλες κομματιασμένο», ανέφερε αρχικά ο ιδιοκτήτης του χάσκι.

Στη συνέχεια σημείωσε ότι στις σακούλες που είχαν βάλει τον Όλιβερ, βρέθηκαν και τα απορρίμματα της νεκροτομής. «Μετά από αυτό που έχω βιώσει για δύο ημέρες, που τον άλλαξα τρία αυτοκίνητα να τον πηγαίνω δεξιά και αριστερά, που τον κουβάλαγα στα χέρια, μου τον έδωσαν με τις πάνες και τα γάντια τεμαχισμένο… cut… Δεν ένιωθα ότι στις σακούλες ήταν τα απομεινάρια του σκύλου μου», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη του χάσκι:

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr