Αργία αύριο σε ιδιωτικό και δημόσιο και στην Εύβοια – Αναμένεται νέα ανακοίνωση από την Πολιτική Προστασία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αργία αύριο σε ιδιωτικό και δημόσιο και στην Εύβοια – Αναμένεται νέα ανακοίνωση από την Πολιτική Προστασία

Στην αρχική ανακοίνωση του υπουργού Χρήστου Στυλιανίδη η Εύβοια δεν συμπεριλαμβάνεται στους Νομούς που τίθενται σε αργία

Για την εξέλιξη της κακοκαιρίας Ελπίς, τα προβλήματα και το πότε θα επιστρέψουν οι μαθητές στα σχολεία και θα επαναλειτουργήσει το Δημόσιο, ενημέρωσε το πρωί της Τρίτης (25/01) ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Στυλιανίδης.

Παρατείνεται και για αύριο Τετάρτη η γενική αργία σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr και στην Εύβοια αύριο Τετάρτη θα παραταθεί η γενική αργία και αναμένεται διορθωτική ανακοίνωση από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Στην αρχική ανακοίνωση του υπουργού Χρήστου Στυλιανίδη η Εύβοια δεν συμπεριλαμβανόταν στους Νομούς που τέθηκαν σε αργία και αυτή η απόφαση έχει προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από φορείς της αυτοδιοίκησης αλλά και τους ίδιους τους πολίτες καθώς όπως λένε χαρακτηριστικά στο evima.gr: Είμαστε χωρίς ρεύμα, οι δρόμοι είναι ακόμη με χιόνι και με τις χαμηλές θερμοκρασίες μετατρέπονται σε παγοδρόμια. Τα περισσότερα χωριά είναι θαμμένα στο χιόνι. Το τελευταίο που θα σκεφτούμε μετά από όλα αυτά είναι να πάμε στις δουλειές μας, αναρωτιούνται μιλώντας στο evima.gr και ζητούν από τον πρωθυπουργό να παρέμβει για το θέμα αυτό στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr