Άρπαξε την ανήλικη κόρη του από νοσοκομείο και εξαφανίστηκε – Συνελήφθη η υπεύθυνη βάρδιας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρπαξε την ανήλικη κόρη του από νοσοκομείο και εξαφανίστηκε – Συνελήφθη η υπεύθυνη βάρδιας

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Ζακύνθου για την αρπαγή μιας ανήλικης από τον 44χρονο πατέρα της από το νοσοκομείο, στο οποίο διέμενε μετά από εισαγγελική εντολή.

Στο Τμήμα έχει προσαχθεί και έχει σχηματιστεί δικογραφία εναντίον της για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο η υπεύθυνη βάρδιας της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ζακύνθου, καθώς δεν εμπόδισε -ή δεν αντιλήφθηκε- τον 44χρονο πατέρα να προχωρήσει στην αρπαγή της κόρης του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ζακύνθου, ο 44χρονος Αφγανός, που διαμένει μόνιμα στο νησί με την επίσης 44 ετών Ζακυνθινή σύζυγό του, έχουν δύο ανήλικα κορίτσια. Τον Αύγουστο, μετά από καταγγελίες για κακές συνθήκες διαβίωσης των δύο παιδιών στο σπίτι όπου ζουν με τους γονείς τους, έγινε αυτοψία και, με πρόταση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, η Εισαγγελία Ζακύνθου αποφάσισε την αφαίρεση της επιμέλειας και από τους δύο γονείς και τη μεταφορά των κοριτσιών σε κοινωνική δομή.

Από τότε, τα δύο κορίτσια, ηλικίας 16 και 6 ετών, διέμεναν προσωρινά και μέχρι να βρεθεί δομή να τα φιλοξενήσει, στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ζακύνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες είχε βρεθεί η κοινωνική δομή που θα φιλοξενούσε τα δύο αδελφάκια.

Ωστόσο, ο πατέρας τους, πιθανόν και επειδή το πληροφορήθηκε, πήγε στο νοσοκομείο, πήρε τη μεγαλύτερή του κόρη και εξαφανίστηκε. Πλέον ο 44χρονος Αφγανός που αναζητείται, βαρύνεται με το κακούργημα της αρπαγής ανηλίκου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr