Αρτάκη: Σπείρα ανηλίκων «ρήμαζε» επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρτάκη: Σπείρα ανηλίκων «ρήμαζε» επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω (3) άτομα, για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων από εγκαταστάσεις ξενοδοχείου στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τρεις (3) ημεδαποί εκ των οποίων οι δύο (2) ανήλικοι, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, χθες (24-02-2021) το απόγευμα, οι ανωτέρω κατελήφθησαν από περιπολούντες αστυνομικούς, εντός εγκαταστάσεων ξενοδοχείου, που βρίσκεται υπό αναστολή λειτουργίας, να έχουν αφαιρέσει και συγκεντρώσει διάφορα μεταλλικά αντικείμενα.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, το χρονικό διάστημα από 19-02-2021 έως 22-02-2021, είχαν προβεί ξανά στην αφαίρεση μεταλλικών αντικειμένων ωλήνες χαλκού, μπαταρίες μπάνιου κ.λ.π.) από το ίδιο ξενοδοχείο.

Επιπλέον, ο ενήλικας ημεδαπός, πρωινές ώρες την 16-02-2021 στη Χαλκίδα, είχε παραβιάσει θύρα καταστήματος (super market) αφαιρώντας διάφορα εμπορεύματα και χρηματικό ποσό.  

Επίσης στην κατοχή των δύο εκ των συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ποδήλατο.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο ενήλικας ημεδαπός θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr