Άσκηση στη ΛΑΡΚΟ: Σημαντική η συμβολή της ομάδας διάσωσης Εύβοιας SAR 312
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άσκηση στη ΛΑΡΚΟ: Σημαντική η συμβολή της ομάδας διάσωσης Εύβοιας SAR 312

Γενική Άσκηση «Αντιμετώπισης Πυρκαγιάς σε πλοίο-Έρευνας Διάσωσης-Καταπολέμησης Θαλάσσιας Ρύπανσης»

Την Παρασκευή 05 Νοεμβρίου 2021 έλαβε χώρα, στην εγκατάσταση ́ ́Γ.Μ.Μ. Α.Ε. ΛΑΡΚΟ ́ ́ στα Βρυσάκια του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, Γενική Άσκηση «Αντιμετώπισης Πυρκαγιάς σε πλοίο-Έρευνας Διάσωσης-Καταπολέμησης Θαλάσσιας Ρύπανσης» η οποία οργανώθηκε και εκτελέστηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, σε συνεργασία με λοιπές εμπλεκόμενες Υπηρεσίες και Φορείς.
Σκοπός της Άσκησης ήταν η διαπίστωση του βαθμού ετοιμότητας των στελεχών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, ο βαθμός συνεργασίας με τις λοιπές Υπηρεσίες και Φορείς καθώς και ο εντοπισμός τυχόν αδυναμιών προκειμένου ληφθούν διορθωτικά μέτρα.
Η διεξαγωγή της Άσκησης κρίθηκε εκ του αποτελέσματος άκρως ικανοποιητική σε όλα τα επίπεδα, καθώς αντιμετωπίστηκε με πειστικό τρόπο όσον αφορά τον τρόπο καθώς και τον χρόνο αντίδρασης όλων των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών και Φορέων που συμμετείχαν με μέσα και προσωπικό.

Σημαντική ήταν η συμβολή της ομάδας διάσωσης Εύβοιας SAR 312 στην διεξαγωγή της άσκησης.Πρόκειται για μία από τις πιο ενεργές ομάδες διάσωσης τους Νομού και γιαυτό άλλωστε την επιλέγουν όλοι οι φορείς της αυτοδιοίκησης και όχι μόνο!

Η ευχαριστήρια επιστολή του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδος προς την ομάδα διάσωσης Εύβοιας sar 312

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr