Αξίζει να ταξιδέψετε με αεροπλάνο μαζί με ένα παιδί;
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αξίζει να ταξιδέψετε με αεροπλάνο μαζί με ένα παιδί;

Οι πιο θετικές και καθησυχαστικές απαντήσεις στις αρνητικές σκέψεις που μπορεί να κάνετε

Αξίζει να ταξιδέψετε με αεροπλάνο μαζί με ένα παιδί;

Οι πτήσεις με παιδιά έχουν (δικαιολογημένα) αποκτήσει κακή φήμη. Οι περισσότεροι γονείς τρέμουν την πτήση και φοβούνται ότι θα φταίνε για τον ουρλιαχτό που όλοι προσπαθούν να αγνοήσουν. Σε εκείνες τις μαμάδες και τους μπαμπάδες που φοβούνται τα αεροπορικά ταξίδια με παιδιά, θα θέλαμε να σας πούμε ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι πτήσεις με παιδιά είναι υπέροχες. Και παρακάτω θα σας προσφέρουμε τις πιο θετικές και καθησυχαστικές απαντήσεις στις αρνητικές σκέψεις που μπορεί να κάνετε.

1. Πόσο αγχωτική μπορεί να γίνει μια πτήση έχοντας μαζί το παιδί μου;

Αντιθέτως! Μπορεί να γίνει η πιο ξέγνοιαστη εμπειρία σας. Το καλύτερο μέρος του αεροπορικού ταξιδιού με τα παιδιά είναι ότι είστε περιορισμένοι σε αυτό το όμορφο αεροπλάνο για αρκετές ώρες. Τα περισσότερα παιδιά είναι λάτρεις της απόδρασης και του κυνηγητού και αυτό που θα λατρέψετε στης πτήσεις είναι ότι θα μπορείτε να τα βλέπετε ανά πάσα στιγμή. Σε περίπτωση που το σκάσουν από τη μικρή σειρά καθισμάτων σας, μια ευγενική αεροσυνοδός είναι εκεί για να τα σταματήσει στην πρώτη θέση, και εσείς θα είστε ήρεμη και χαρούμενη στην θέση σας.

2. Είναι εύκολη η μεταφορά του καροτσιού;

Φυσικά. Αυτό που λατρεύω στα καροτσάκια είναι το πόσο καλά μας βοηθούν, όταν έχουμε και τα δύο χέρια απασχολημένα. Εφόσον επιλέξετε να τσεκάρετε όλες τις μεγάλες αποσκευές σας, όταν φτάσετε για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο, τα περισσότερα καροτσάκια έχουν το ιδανικό μέγεθος για να αποθηκεύσετε μερικά μικρά αντικείμενα χειραποσκευής, καθώς και μπουκάλια και το συνηθισμένο λούτρινο ζωάκι ή παιχνίδι που παραμονεύει. Επιπλέον, ένα καροτσάκι επιτρέπει σε όλη την οικογένεια να περιπλανηθείτε μαζί στο αεροδρόμιο με ευκολία. Απλά να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για ανελκυστήρες.

3. Πόσο ήσυχο μπορεί να καθίσει τo παιδί μου στο αεροπλάνο;

Πάρα πολύ. Θα λέγαμε επίσης ότι οι μεγάλες πτήσεις είναι η στιγμή για να χαλαρώσουν η μαμά και ο μπαμπάς. Το παιδί σας αναπόφευκτα θα ηρεμήσει και θα κοιμηθεί με τον λευκό θόρυβο του αεροπλάνου και από εκεί και πέρα ξεκινά μόνο παιχνίδι για ενήλικες. Μπορείτε να παραγγείλετε ένα ποτό, να απολαύσετε την παρέα της/ του συντρόφου σας και να παρακολουθήσετε ο καθένας από μια ταινία της επιλογής σας. Αναμφισβήτητα θα αποτελέσει το καλύτερο μέρος ολόκληρων των διακοπών. Μήπως αρχίζετε τώρα  να το ξανασκέφτεστε για ένα αεροπορικό ταξίδι; Εάν επισκεφτείτε και τη eSky.gr είμαστε σίγουροι, ότι οι όποιες αντιστάσεις και ενδοιασμοί σας θα καταρριφθούν με την μια, καθώς θα συναντήσετε απίστευτα οικονομικές τιμές και προσφορές για οποιοδήποτε προορισμό ονειρεύεστε.

4. Σε τι μπορεί να βοηθήσουν τα ταξίδια με αεροπλάνο στο παιδί μου;

Τα παιδιά είναι σφουγγάρια για πληροφορίες και τα ταξίδια μπορούν να βοηθήσουν να φυτέψουν σπόρους πολιτιστικής συνείδησης, να ενισχύσουν τους οικογενειακούς δεσμούς και να τα προετοιμάσουν για μια ζωή, όπου δεν θα φοβούνται τα αεροπλάνα. Μέχρι να ξεπεράσουν τη νηπιακή ηλικία, θα έχουν συνηθίσει σε πρωτόγνωρες εμπειρίες, όπως οι πτήσεις με τυχόν άστατο καιρό, ο ύπνος σε άγνωστα περιβάλλοντα και η γνωριμία με νέους ανθρώπους. Επιπροσθέτως, οι τόσες όμορφες αναμνήσεις  που θα αποκτήσετε από τα μικρά σας , όταν τα βλέπετε να γνωρίζουν νέα αξιοθέατα, μυρωδιές και ήχους σε μια ξένη χώρα, καθιστά απόλυτα αξιόλογο κάθε λεπτό σε μια πτήση. Τι θα λέγατε λοιπόν να αρχίζετε να προετοιμάζετε ένα ωραίο ταξίδι στο εξωτερικό. Και για να σας διευκολύνουμε μπορείτε να πατήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.esky.gr/aeroporika-eisitiria/0/0/ci/lon/londino και να πάρετε μια μικρή γεύση για το πόσο κοστίζει ένα αεροπορικό, για παράδειγμα στο Λονδίνο ή και για όπου αλλού στην Ευρώπη εσείς θελήσετε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr