«Μπούκαρε» στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του για να βρει τον… εραστή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μπούκαρε» στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του για να βρει τον… εραστή

Μια γυναίκα στην Κρήτη κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου ότι έχει ζήσει τον τρόμο από πράξεις του εν διαστάσει συζύγου της, ο οποίος σκαρφάλωνε μπαλκόνια, εισέβαλε στην κρεβατοκάμαρα και την απειλούσε, αναζητώντας έναν εραστή που... δεν υπάρχει!

Ενώπιον του δικαστηρίου, η 37χρονη γυναίκα περιέγραψε μια μαρτυρική ζωή με τον 52χρονο, διηγούμενη αλλεπάλληλα επεισόδια, με τον άνδρα να χτυπάει πόρτες και κουδούνια μέσα στη νύχτα, να σκαρφαλώνει στο μπαλκόνι του σπιτιού της 37χρονης, να εισβάλλει στην κρεβατοκάμαρα, αναζητώντας έναν εραστή «που δεν έχω», όπως είπε η γυναίκα κατά την ακροαματική διαδικασία, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο 52χρονος άνδρας που συνελήφθη μετά από καταδίωξη, κατόπιν ενδοοικογενειακού επεισοδίου, κρίθηκε ένοχος σήμερα από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, όπου εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο. Στον 52χρονο επιβλήθηκε κατά συγχώνευση ποινή κάθειρξης 4 ετών και 10 μηνών, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη. Έτσι οδηγείται στη φυλακή και για λίγο καιρό θα μπορεί να κοιμάται ήσυχη η 37χρονη Ηρακλειώτισσα.

Η γυναίκα πρόσθεσε ότι ο άνδρας δεν έχει απειλήσει ποτέ τα παιδιά, έχει απειλήσει όμως την ίδια, με τα επεισόδια να τρομοκρατούν τα παιδιά. Για το επίμαχο επεισόδιο, η 37χρονη διηγήθηκε ότι ο 52χρονος πήγε στο σπίτι της περίπου στις 06.00 το πρωί και χτυπούσε την πόρτα, με την ίδια να ανοίγει για να μην ξυπνήσουν τα 12 και 14 χρονών παιδιά τους, από τη φασαρία.

Η γυναίκα, όπως αναφέρει το cretalive, ανέφερε ότι ο 52χρονος κρατούσε ένα μαχαίρι, στη λαβή του οποίου υπήρχε αίμα. Διευκρίνισε ότι δεν την απείλησε με το μαχαίρι, όμως έτρεχε πάνω-κάτω στο σπίτι αλαφιασμένος, ψάχνοντας – για άλλη μια φορά, στα δωμάτια, για τον υποτιθέμενο εραστή. Κατόπιν, σύμφωνα με τη γυναίκα πήρε ένα κουζινομάχαιρο, χωρίς πάλι να την απειλήσει, ωστόσο η έξαλλη κατάσταση στην οποία βρισκόταν, είχε κάνει τόσο την 37χρονη όσο και τα παιδιά να «παγώσουν», χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν.

Το περιστατικό δεν ήταν πρωτοφανές, σύμφωνα με τα λεγόμενα της 37χρονης, η οποία περιέγραψε ότι ο άνδρας κάνει χρήση ουσιών, ωστόσο θεωρεί ότι στην συγκεκριμένη φάση είχε συνείδηση των πράξεών του. Χαρακτηριστικό ήταν, μάλιστα, το ότι όταν εκείνος το έσκασε αντιλαμβανόμενος την άφιξη της αστυνομίας, το πρώτο του μέλημα ήταν να εγκαταστήσει ηλεκτρονική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων προκειμένου να της στέλνει χυδαία λόγια!

Αρνήθηκε ότι κρατούσε μαχαίρι

Ο 52χρονος στην απολογία του αρνήθηκε ότι κρατούσε μαχαίρι, ενώ για το αίμα ανέφερε ότι τραυματίστηκε σκαρφαλώνοντας σε φράχτη.

Για την καταδίωξη, οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι όχι μόνο δε σταμάτησε αλλά τους εμβόλισε, ενώ σε δεύτερο χρόνο, το απόγευμα της ίδιας μέρας, όταν τελικά τον εντόπισαν και πήγαν να τον συλλάβουν, εκείνος σκαρφάλωσε σε μπαλκόνι και κατόπιν πήδηξε σε περιφραγμένο χώρο. Οι αστυνομικοί τον κυνήγησαν και τον εγκλώβισαν, με τον 52χρονο να αναγκάζεται να σταματήσει, αρχίζοντας ωστόσο να εξαπολύει βαρύ υβρεολόγιο εναντίον των αστυνομικών!

Ο 52χρονος προσπαθώντας να δώσει εξηγήσεις είπε ότι … όλα τα κάνει για τα παιδιά του, τα οποία είπε πως αγαπάει πιο πολύ από τη ζωή του. Αρνήθηκε ότι κρατούσε ποτέ μαχαίρι, ενώ για την καταδίωξη από τους αστυνομικούς είπε ότι εκείνοι τον εμβόλισαν. Παραδέχτηκε ότι τους εξύβρισε, προσπάθησε ωστόσο να δικαιολογήσει την αντίδρασή του, ισχυριζόμενος ότι τον είχαν χτυπήσει.

Όσο για τη χρήση ναρκωτικών παραδέχτηκε ότι χρήση μεγάλης ποσότητας χασίς και περιστασιακά κοκαΐνης. Ο 52χρονος -σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του cretalive- έχει νοσηλευτεί τρεις φορές σε ψυχιατρική κλινική, με τη γνωμάτευση από το ΠΑΓΝΗ να αναφέρει διπολική διαταραχή, για την οποία όμως έχει διακόψει την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή, ισχυριζόμενος ότι του προκαλεί αυτοκτονικές τάσεις.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr