Μπράβοι της νύχτας πυροβόλησαν τους Κρητικούς έξω από κλαμπ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπράβοι της νύχτας πυροβόλησαν τους Κρητικούς έξω από κλαμπ

Στην ταυτοποίηση των δύο δραστών της υπόθεσης των πυροβολισμών στο Γκάζι προχώρησε η ΕΛΑΣ, όμως υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να έχουν διαφύγει εκτός χώρας.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι, λίγες ώρες αφού είδε το φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή του αιματηρού επεισοδίου.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται σε δύο σκληρές συμμορίες Ελλήνων και αλλοδαπών, με την ΕΛΑΣ να αξιολογεί ότι ο πιστολέρο που πυροβόλησε τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι έχει εμπειρία.

Ο τρόπος που κινείται ο δράστης με το όπλο, δείχνουν κινήσεις πληρωμένου πιστολέρο. Όταν είδαν από το βίντεο πως κινήθηκαν οι δύο δράστες, ενημέρωσαν τις σχετικές υπηρεσίες να κλείσουν τα σύνορα για να μην διαφύγουν στο εξωτερικό.

Πιθανότατα πρόκειται για αλλοδαπούς εγκληματίες της νύχτας, με την ΕΛ.ΑΣ να έχει ταυτοποιήσει τους δύο δράστες από τα στοιχεία που έχει συλλέξει και να αφορά γνωστή ομάδα μπράβων που δραστηριοποιείται στο Γκάζι.

Το όχημα τους έχει εντοπιστεί και η ΕΛΑΣ έχει στα χέρια της δείγμα από το DNA που άφησαν κατά την διάρκεια του καβγά με τους τρεις Κρητικούς.

Τις τελευταίες ώρες έχουν ενημερωθεί όλες οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ ώστε οι δράστες να μην διαφύγουν από τα σύνορα, ιδιαίτερα με την Αλβανία, αν και υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να έχουν καταφέρει ήδη να φύγουν από τη χώρα.

Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο με την στιγμή των πυροβολισμών εξ’ επαφής

Bίντεο ντοκουμέντο με τους πυροβολισμούς το πρωί του Σαββάτου 16/12 στο Γκάζι κυκλοφορεί στα social media.

Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και στο οποίο έχουν καταγραφεί οι πυροβολισμοί που έπεσαν, το πρωί του Σαββάτου (16/12), έξω από κλαμπ στο Γκάζι.

Το οπτικό υλικό που έχει διάρκεια 41 δευτερόλεπτα, δείχνει ότι το περιστατικό διαδραματίζεται στις 6:59 χθες το πρωί.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr