Χαλκίδα: Χάος με τα έργα στη Νεοφύτου – Επιστρατεύονται γερανοί για να απομακρύνουν οχήματα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Χάος με τα έργα στη Νεοφύτου – Επιστρατεύονται γερανοί για να απομακρύνουν οχήματα

Τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα παρά τις ανακοινώσεις του δήμου για εργασίες στο σημείο εμποδίζουν τα συνεργία του δήμου με αποτέλεσμα να μη μπορεί να ολοκληρωθεί το έργο
Με προβλήματα πραγματοποιούνται τα έργα ασφαλτόστρωσης στην οδό Νεοφύτου στη Χαλκίδα, καθώς τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο σημείο εμποδίζουν τα συνεργεία να προχωρήσουν στις απαιτούμενες εργασίες.
Η δήμαρχος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται ρητά ότι αν χρειαστεί θα επιστρατευτούν και γερανοί, προκειμένου να απομακρύνουν οχήματα και να μπορέσουν να εργαστούν οι άνθρωποι της αρμόδιας υπηρεσίας για να ολοκληρωθούν τα έργα.
 
«Οδός Νεοφύτου. Απαιτούνται για την ασφαλτόστρωσή της εργασίες τουλάχιστον πέντε ημερών. Επιλέξαμε να εργαζόμαστε βράδυ, για να δίνεται το πρωί στην κυκλοφορία και να μην δημιουργηθεί κυκλοφοριακό “βραχυκύκλωμα” στην πόλη. Βάζουμε προστατευτικά κιγκλιδώματα, κώνους, ταινίες, χαρτιά που ειδοποιούν. Βγάλαμε ανακοινώσεις. Έχουμε απο τη 1.00 το μεσημέρι, ανθρώπους εκεί να ειδοποιούν.
Όμως κάποιοι παρκάρουν με όποιον τρόπο βρουν. Εχθές σταματήσαμε νωρίτερα τις εργασίες γιατί υπήρχαν πάλι παρκαρισμένα και οι κάτοχοι δεν απαντούσαν στα κινητά τους τηλέφωνα. Σήμερα θα χρησιμοποιήσουμε και γερανό αν χρειαστεί.
Τα έργα απαιτούν τη συνεργασία όλων».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr