Χαλκίδα – Δολοφονία Τσακανίκα: Μια “ανάσα” πριν την σύλληψη των δραστών η Αστυνομία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα – Δολοφονία Τσακανίκα: Μια “ανάσα” πριν την σύλληψη των δραστών η Αστυνομία

Η είδηση για την δολοφονία του επιχειρηματία Νίκου Τσακανίκα έπεσε σαν “βόμβα” στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας αφήνοντας πολλά ερωτηματικά.  

Ραντεβού με τον δολοφόνο του πιθανότατα να είχε κλείσει ο αδικοχαμένος Νίκος, καθώς το αυτοκίνητο μάρκας Smart του επιχειρηματία που βρέθηκε παρατημένο λίγα 24ωρα μετά την δολοφονία του σε δρόμο της Χαλκίδας, το οποίο βάζει σε σκέψεις τους αστυνομικούς

Σύμφωνα με τους γείτονες τα σκυλιά του στον κήπο δεν έδωσαν κανένα ίχνος για το κακό που συνέβαινε και πιθανολογείται ότι τα είχαν ναρκώσει.

Πηγές του evima.gr αναφέρουν, πως δυο είναι τα ενδεχόμενα της άγριας δολοφονίας είτε έπεσε θύμα ερωτικής διένεξης, διότι βρέθηκε με αμυντικά τραύματα στα χέρια, πράγμα που σημαίνει ότι είχε παλέψει με το δράστη, είτε οι δράστες απειλούσαν καιρό τον επιχειρηματία καθώς γνώριζαν πως κουβαλούσε καθημερινά χρηματικά ποσά πάνω του.

Η Αστυνομία βρίσκεται μια ανάσα πριν την σύλληψη των δραστών, διότι όπως σας είχαμε αναφέρει πριν λίγες ημέρες είναι περισσότεροι από έναν και δεν είναι ελληνικής καταγωγής.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr