Χαλκίδα: Εγκληματική ανευθυνότητα – «Βουλιάξε» η παραλία από κόσμο και σκουπίδια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Εγκληματική ανευθυνότητα – «Βουλιάξε» η παραλία από κόσμο και σκουπίδια

Οι Ευβοιώτες, το Σαββατοκύριακο ξεχύθηκαν στις παραλίες, όμως ξέχασαν να μαζέψουν τα σκουπίδια τους!

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, οι Ευβοιώτες, ξεχύθηκαν στις παραλίες για να απολαύσουν τον ήλιο, το πρώτο Σαββατοκύριακο της άρσης των περιοριστικών μέτρων για τις διαδημοτικές μετακινήσεις.

Η άρση των μέτρων για μια επιστροφή στην κανονικότητα, συνεχίζεται, με τις διαδημοτικές μετακινήσεις το Σαββατοκύριακο να παίρνουν… σειρά, κάτι το οποίο επωφελήθηκαν οι Χαλκιδέοι για βόλτες και βουτιές!

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες, αρκετοί προτίμησαν να πιούν τον καφέ τους κάτω από τον αττικό ήλιο ενώ μερικοί πιο… τολμηροί αποφάσισαν να κάνουν και τις πρώτες βουτιές.

Ωστόσο η εικόνα που άφησαν στο περασμά τους, από τις παραλίες του Νομού, ήταν το λιγότερο αποκαρδιωτική, καθώς όπως θα δείτε και στην παρακάτω εικόνα που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ο Πάνος Αγιαννίτης, από τις Αλυκές Χαλκίδας, δείχνει την παραλία γεμάτη με σκουπίδια.

Συγκεκριμένα αναφέρει: “Καλή φάση σήμερα ε; Αλυκές ρακέτα, μπανάρες, ηλιοθεραπεία. Ντάξει καλά εκανες σε νιώθω!!! Είναι ομως ΝΤΡΟΠΗ & λυπηρό να βλέπεις νέους ανθρώπους να μην είναι ικανοί να μαζέψουν ούτε τα ίδια τους σκουπίδια!!! Είναι Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες της ζωής”.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr