Χαλκίδα: Εικόνες απελπισίας μετά τα έργα ΔΕΠΑ σε δρόμους της πόλης – Σε απόγνωση οι κάτοικοι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Εικόνες απελπισίας μετά τα έργα ΔΕΠΑ σε δρόμους της πόλης – Σε απόγνωση οι κάτοικοι

Παρατημένα μπάζα και μισοφτιαγμένοι δρόμοι είναι το σκηνικό των έργων που γίνονται στην Χαλκίδα με τους κατοίκους να καταγγέλουν πλήρη απουσία της δημοτικής αρχής

Παρατημένα μπάζα, τρύπες στην άσφαλτο, μισοφτιαγμένο οδόστρωμα και παρατημένα υλικά συνθέτουν το σκηνικό των έργων σε δρόμους της Χαλκίδας στην Καναπίτσα και το 1ο Γυμνάσιο με τους κατοίκους να καταγγέλουν το περιστατικό.

Δημότης του δήμου Χαλκιδέων με ανάρτηση στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Η σκόνη είναι λες και ρίξανε οβίδα και ο εργολάβος έχει κάνει μαντάρα όλη μα όλη την πόλη. Ο δήμος απουσιάζει ή κάνει τα στραβά μάτια» και για άλλη μία φορά αναδεικνύεται από τους ίδιους τους πολίτες της Χαλκίδας το μεγάλο πρόβλημα στην πόλη με τα έργα που γίνονται το τελευταίο διάστημα και είτε μένουν στη μέση είτε γίνονται πολύ πρόχειρα με απουσία της δημοτικής αρχής στην επίβλεψη και την οργάνωση των εργασιών.

Δείτε την ανάρτηση:

«Σχετικά με τις εργασίες ΔΕΠΑ, παρατημένα υλικά, άμμος πεταμένη άσφαλτος και το χειρότερο: κόψανε τους κυβόλιθους αντί να τους βγάλουν και τους πετάξανε παραδίπλα αντί να τους κάνουνε ντάνα. Α και μια σπασμένη σωλήνα νερού στη γωνία Γκόρτζη και Σαμαρτζή. Η σκόνη είναι λες και ρίξανε οβίδα και ο εργολάβος έχει κάνει μαντάρα όλη μα όλη την πόλη. Ο δήμος απουσιάζει ή κάνει τα στραβά μάτια».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr