Χαλκίδα: Ένα βήμα πριν από το να εκπέμψει SOS το Νοσοκομείο – «Καλπάζει» ο κορονοϊος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Ένα βήμα πριν από το να εκπέμψει SOS το Νοσοκομείο – «Καλπάζει» ο κορονοϊος

Τρομακτική συρροή κρουσμάτων στο Γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας - Νοσούν γιατροί, νοσηλευτές και ασθενείς

Τα δείγματα από το Γενικό νοσοκομείο της Χαλκίδας δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά, καθώς όπως δείχνουν τα στοιχεία, υπάρχει συρροή κρουσμάτων στο νοσηλευτικό προσωπικό και σε ασθενείς.

Τις τελευταίες ημέρες αποτέλεσαν το επίκεντρο της διασποράς του κορονοϊού, τα κρούσματα σε νοσηλεύτριες και γιατρούς στα επείγοντα περιστατικά, οι οποίοι με την σειρά τους φέρεται να μετέδωσαν τον ιό και σε ασθενή ο οποίος εισήλθε χθες για να κάνει μια χειρουργική επέμβαση και βρέθηκε θετικός στον ιό.

Τα στοιχεία δείχνουν πως το νοσοκομείο είναι ένα βήμα πριν από το να εκπέμψει SOS.  Η δραματική αύξηση των κρουσμάτων έχει προκαλέσει εντονότατο πονοκέφαλο στην διοίκηση του νοσοκομείου. Η απλή κλινική covid είναι στο «κόκκινο»,  έχουν καλυφτεί και τα 27 κρεβάτια που υπάρχουν διαθέσιμα, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στη ΜΕΘ, η πληρότητα αξίζει το 100%.

Υπενθυμίζεται πως χθες Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, εντοπίστηκε θετική στον covid 19 και μία τραυματιοφορέας από το τμήμα επειγόντων περιστατικών. ενώ θετικές στο covid 19 είναι τρεις νοσηλεύτριες και ένας γιατρός. Μετά από τεστ που υποβλήθηκαν βρέθηκαν θετικές και αμέσως ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών τους ενώ οι ίδιες έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr