Χαλκίδα: Επίθεση σε 40χρονο για οπαδικές διαφορές – Συγκλονίζει ο πατέρας του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Επίθεση σε 40χρονο για οπαδικές διαφορές – Συγκλονίζει ο πατέρας του

Το θύμα είχε πάει να παραλάβει το παιδί του έξω από τη σχολή του

Άγρια επίθεση από κουκουλοφόρους λόγω οπαδικών διαφορών δέχθηκε μόλις χθες ένας άντρας στη Χαλκίδα, την ώρα που πήγε να παραλάβει το παιδί του από τη σχολή του.

«Από ότι μου είπε ο γιος μου, πήγε κάποιος χτύπησε με βαριοπούλα το καπό, μετά του έσπασε το τζάμι και του έριξε με τη βαριοπούλα στο κεφάλι. Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα τα πράγμα, όπως έγινε στη Θεσσαλονίκη» περιέγραψε ο πατέρας του θύματος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star.

«Είδα το αδικοχαμένο παιδί στη Θεσσαλονίκη και φρίκαρα. Είναι λυπηρό να γίνονται τα πράγματα αυτά με τόσα προβλήματα που έχει ο κόσμος» σημειώνει συγκλονισμένος ο πατέρας του 40χρονου που δέχθηκε άγρια επίθεση στη Χαλκίδα.

Οι κουκουλοφόροι δε δίστασαν να επιτεθούν στο θύμα τους την ώρα που βρισκόταν έξω από τη σχολή για να παραλάβει το παιδί του. Για ομαδικές διαφορές, λένε τα πρώτα στοιχεία. Η αστυνομία συνέλαβε τον έναν από τους δράστες της επίθεσης.

«Το μήνυμα το δικό μου είναι ένα. Να φύγουν από τους συνδέσμους. Αν δεν τους κλείσουν οι σύλλογοι να φύγουν από τους συνδέσμους αυτούς, γιατί πρέπει να καταλάβουν τα παιδιά αυτά ότι το μόνο που παράγουν είναι βία. Να ασχοληθούν με άλλα πράγματα. Είναι  δυνατόν να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας;» κατέληξε ο πατέρας του 40χρονου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr