Χαλκίδα: Φρακαρισμένοι όλοι οι δρόμοι της πόλης από τα επεισόδια των Ρομά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Φρακαρισμένοι όλοι οι δρόμοι της πόλης από τα επεισόδια των Ρομά

Μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους της Χαλκίδας όπου εκδηλώνονται επεισόδια από συγκεντρωμένους Ρομά
Κυκλοφοριακό κομφούζιο αυτή την ώρα στην πόλη της Χαλκίδας, καθώς έχουν κλείσει δρόμοι γύρω από τις Καμάρες όπου έχουν ήδη συγκεντρωθεί Ρομά, που πραγματοποιούν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για τον θάνατο του 16χρονου.
Νωρίτερα ξέσπασαν τα πρώτα επεισόδια, καθώς Ρομά άναψαν φωτιές στο οδόστρωμα, ενώ όλο και περισσότεροι συγκεντρώνονται για να πραγματοποιήσουν πορεία προς το κεντρο της πόλης και την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας.
Στο σημείο βρίσκονται ήδη ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκεται το σύνολο των αστυνομικών τμημάτων του νησιού, καθώς εκφράζονται φόβοι για επεισόδια και σε άλλες περιοχές της Εύβοιας.
Νωρίτερα ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνος Τζούμας έδωσε εντολή επιφυλακής σε όλες τις αστυνομικές δυνάμεις της χώρας την ώρα που πλήθος Ρομά συγκεντρώνονται σε πολλές περιοχές πραγματοποιώντας διαμαρτυρίες για τον θάνατο του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr