Χαλκίδα: Καταρρέουν το ένα πίσω από το άλλο τα έργα της δημοτικής αρχής
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Καταρρέουν το ένα πίσω από το άλλο τα έργα της δημοτικής αρχής

Η προχειρότητα και η τσαπατσουλιά χαρακτηρίζουν τα έργα στους δρόμους της Χαλκίδας

Η προχειρότητα και η τσαπατσουλιά χαρακτηρίζουν τα έργα στους δρόμους της Χαλκίδας από τη δήμαρχο Έλενα Βάκα και τον Αντιδήμαρχο Έργων Βασίλη Γουρνή, αφού τα μπαλώματα που έκαναν για να κλείσουν τις λακκούβες τρύπησαν ήδη!

Μάλιστα η Δημοτική Αρχή Βάκα έδωσε 65.000 ευρώ στην εταιρεία «Λατώ» από τη Θήβα και γέμισε την πόλη ασφάλτινα μπαλώματα, τα οποία μετά από λίγες μέρες άρχισαν να ξηλώνονται!

Ειδικά στην πολυσύχναστη οδό Νεοφύτου όλα σχεδόν τα μπαλώματα γέμισαν τρύπες και με το “καλημέρα” αποδείχθηκε ότι η παρέμβαση Βάκα ήταν μια «τρύπα στο νερό» και τα λεφτά των δημοτών πήγαν χαμένα.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η τοπική εφημερίδα «Ευβοϊκή Γνώμη, αμέτρητες λακκούβες παραμένουν σε κεντρικούς και περιφερειακούς δρόμους της Χαλκίδας, ενώ το οδόστρωμα καταρρέει σε πολλές περιοχές και οι οδηγοί σπάνε τα οχήματά τους.
Λακκούβες-χαράδρες, όμως, εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων. Τέτοιες βρίσκονται στη λεωφόρο Καραμανλή, την οδό Μπαλαλαίων και αλλού.

Τέλος, έργο αφηρημένης τέχνης θυμίζει ο χωματόδρομος στην παλιά αποθήκη του ΟΣΕ Χαλκίδας. Οι λακκούβες έχουν καλύψει όλη την επιφάνεια και με τις βροχές μετατρέπονται σε μικρά… μπανιερά καθιστώντας αδύνατη την πρόσβαση των οδηγών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr