Χαλκίδα: Κοπή πίτας του σωματείου Καταστηματαρχών Εστίασης-Ψυχαγωγίας και Αναψυχής ”Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ”
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Κοπή πίτας του σωματείου Καταστηματαρχών Εστίασης-Ψυχαγωγίας και Αναψυχής ”Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ”

Το φλουρί κέρδισε ο αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ κ. Άγγελος Μιχελής

Κοπή της πίτας του σωματείου Καταστηματαρχών Εστίασης-Ψυχαγωγίας και Αναψυχής ”Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ”  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στη Χαλκίδα.

Η ανακοίνωση του Σωματείου

Στα γραφεία μας, στον 4ο όροφο του Επιμελητηρίου Ευβοίας πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 21/1/21 από τον Πρόεδρο Βασίλη Ευθυμίου και τα μέλη του ΔΣ, η κοπή της πίτας του σωματείου Καταστηματαρχών Εστίασης-Ψυχαγωγίας και Αναψυχής ”Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ” .
Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας κ. Γεροντίτης Ιωάννης και ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ κ. Ηλίας Θαλάσσης. Ο κ. Ευθυμίου ευχήθηκε στους παρισταμένους η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία με προσωπική ευτυχία και δημιουργικότητα, με ανοιχτά όλα τα μαγαζιά.
Οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες και τις ευχές τους για τη νέα χρονιά και παράλληλα ευχήθηκαν στα μέλη του ΔΣ, να συνεχίσει δυναμικά το έργο του στη δύσκολη αυτή εποχή που διανύει ο κλάδος και γενικά ολόκληρη η αγορά.
Το φλουρί κέρδισε ο αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ κ. Άγγελος Μιχελής που ευχήθηκε η κοπή της πίτας της επόμενης χρονιάς, να γίνει με καλεσμένους όλα τα μέλη του σωματείου μας με τις οικογένειές τους, σε γιορτινή εκδήλωση σε κάποιο από τα καταστήματά μας, που από εκεί και πέρα η εκδήλωση αυτή της κοπής της πίτας του σωματείου μας ετησίως, θα είναι το σημείο αναφοράς της πόλης μας.

Εικόνες

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr