Χαλκίδα: Κοσμοπλημμύρα εν μέσω lockdown (Εικόνες)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Κοσμοπλημμύρα εν μέσω lockdown (Εικόνες)

Όσο απίστευτο και αν φαίνεται ορισμένες παραλίες σήμερα στην Εύβοια είχαν περισσότερο κόσμο ακόμα και από το καλοκαίρι. Ωστόσο, ο συνωστισμός προκαλεί έντονη ανησυχία στους ειδικούς και όχι μόνο.

Αρκετοί πολίτες επέλεξαν να κάνουν σήμερα την βόλτα  με σύμμαχο τον καλό καιρό.

Εικόνες καλοκαιριού σήμερα στην παραλία της Χαλκίδας όπου χιλιάδες κάτοικοι της πρωτεύουσας της Εύβοιας βρήκαν την ευκαιρία να βγουν στους δρόμους και τις παραλίες για να απολαύσουν τον καλό και ζεστό καιρό για πρώτο Σαββατοκύριακο.

Όσο απίστευτο και αν φαίνεται τόσο σήμερα όσο και χτες ορισμένες παραλίες είχαν περισσότερο κόσμο ακόμα και από το καλοκαίρι. Ωστόσο, ο συνωστισμός προκαλεί έντονη ανησυχία στους ειδικούς και όχι μόνο.

Παρά την παράταση του lockdown για ακόμη μία εβδομάδα, οι εικόνες με το πλήθος κόσμου στους δρόμους της πρωτεύουσας, δεν θυμίζουν σε τίποτα μία χώρα, η οποία βρίσκεται εν μέσω πανδημίας.

Ωστόσο η πλειοψηφία των πολιτών κρατούσε τις προβλεπόμενες αποστάσεις και φορούσε μάσκες, παράλληλα δεν έλειψαν και κάποιοι που είτε δεν τις φορούσαν σωστά είτε δεν φόραγαν καθόλου, ενώ και οι αποστάσεις σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μεταξύ των πολιτών ήταν ανύπαρκτες, λόγω του μεγάλου συνωστισμού, όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr