ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Νέο παραλήρημα από γονείς αρνητές – Έκαψαν παιδικά βιβλία του Τριβιζά

Χαλκίδα: Νέο παραλήρημα από γονείς αρνητές – Έκαψαν παιδικά βιβλία του Τριβιζά
Νέο παραλήρημα από γονείς αρνητές στη Χαλκίδα, αυτή τη φορά με το να καίνε παιδικό παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά για τον κορονοϊό.

Το βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά που έγραψε για την πανδημία και απευθύνεται σε μικρά παιδιά ήταν αυτό που έκανε αρνητές γονείς να συγκεντρωθούν το βράδυ της Κυριακής πίσω από τα δικαστήρια, με πανό κατά της υποχρεωτικότητας, του εκφοβισμού αλλά και της… τρομοκρατίας.
«Αυτό εδώ το περιεχόμενο δεν αρμόζει σε παιδιά ούτε νηπιαγωγείου, ούτε δημοτικού. Θα έπρεπε να είναι για άνω των 16 και όμως, κάνουν απόλυτη προπαγάνδα όσον αφορά τον κορονοϊό», λέει ο αρνητής πατέρας.

Κρατώντας το παιδικό παραμύθι στα χέρια του, ο πατέρας 4χρονου παιδιού μαζί με τους υπόλοιπους γονείς που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για το περιεχόμενό του, βάζουν φωτιά στο βιβλίο… και όχι μόνο! Μαζί με αυτό καίνε μάσκες προστασίας για τον κορωνοϊό και οτιδήποτε άλλο θελήσει ο καθένας.

Συμβολικά σήμερα προτάθηκε η ιδέα να κάνουμε την καύση αυτού του βιβλίου. Μαζί με την καύση αυτή θα κάψουμε όποιος θέλει μάσκες, τεστ, οτιδήποτε άλλο θεωρεί ο καθένας ότι θέλει να κάψει.

Ο ίδιος πατέρας βέβαια αφού έκανε στάχτη σελίδα-σελίδα, λίγο αργότερα είπε: «Βιβλία εγώ δεν καίω, τα βιβλία είναι ιερά. Αυτό δεν είναι βιβλίο, τελεία». Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ακολούθησε η παρουσίαση και καύση φωτοτυπίας του νόμου περί μέτρων περιορισμού του κορονοϊού, με το κοινό να τον αποθεώνει.

Καίμε τον 4682 με τον οποίο νομίζουν πως έχουν το δικαίωμα να πάρουν τα παιδιά μας σε ειδικές δομές. Εικόνες που προκαλούν οργή, με γονείς αρνητές για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr