Χαλκίδα: Ο Σταύρος Μπένος επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Χαλκίδος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Ο Σταύρος Μπένος επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Χαλκίδος

O Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως τον Σταύρο Μπένο

Τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως τον Επικεφαλής της Επιτροπής Ανασυγκρότησης της Βορείου Ευβοίας κ. Σταύρο Μπένο και το επιτελείο του, τους οποίους συνόδευε ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας κ. Γεώργιος Κελαϊδίτης.

Ο κ. Μπένος και οι συνεργάτες του ενημέρωσαν τον Σεβασμιώτατο για την υψηλή αποστολή, την οποία έχουν και αφορά την ανασυγκρότηση της πυρόπληκτου Βορείου Ευβοίας και συζήτησαν για την πραγματοποίηση έργων και προγραμμάτων της περιοχής αυτής, τα οποία αφορούν το κοινωνικό-φιλανθρωπικό εκκλησιαστικό έργο, την πολιτιστική παρουσία της Εκκλησία και την προαγωγή του θρησκευτικού-προσκυνηματικού τουρισμού.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Σ. Μπένο και τους συνοδούς του για το Πρόγραμμα ανασυγκρότησης της Βορείου Ευβοίας. Έκανε σχετικές παρατηρήσεις και προτάσεις για την υλοποίηση του κοινωνικού-φιλανθρωπικού εκκλησιαστικού έργου, την ενίσχυση της πολιτιστικής παρουσίας της τοπικής Εκκλησίας και την προαγωγή του θρησκευτικού προσκυνηματικού τουρισμού Ευχήθηκε για την υλοποίηση των στόχων, που θα συντελέσουν στην ανασυγκρότηση της πολύπαθης πυρόπληκτης Βορείου Ευβοίας και κατέθεσε την πρόθεση του να συμβάλει και η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr