Χαλκίδα: Οδηγός κλειδώθηκε έξω από αμάξι- Η λύση του πρoέδρου Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών -Εμπόρων Εύβοιας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Οδηγός κλειδώθηκε έξω από αμάξι- Η λύση του πρoέδρου Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών -Εμπόρων Εύβοιας

Ο νεαρός οδηγός, θέλοντας να σπεύσει γρήγορα σε μια δουλειά, διπλοπάρκαρε, άφησε το κλειδί στη μίζα με την μηχανή του αυτοκινήτου να είναι όμως αναμμένη και έκλεισε την πόρτα με την ασφάλεια κατεβασμένη.

Με μια απίστευτη πατέντα έδωσε, μέσα σε δύο λεπτά, λύση σε οδηγό που κλειδώθηκε έξω από το αυτοκίνητο του επί της Λεωφόρου Βενιζέλου στη Χαλκίδα. ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών -Εμπόρων Εύβοιας Ηλίας Θαλάσσης.

Το περιστατικό έγινε το πρωί της Τρίτης 12 Ιουλίου, μπροστά στο περίπτερο, που βρίσκεται μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο ( στη συμβολή με τον πεζόδρομο της οδού Καραμουρτζούνη).

Ο νεαρός οδηγός, θέλοντας να σπεύσει γρήγορα σε μια δουλειά, διπλοπάρκαρε στη λεωφόρο, άφησε το κλειδί στη μίζα με την μηχανή του αυτοκινήτου να είναι όμως αναμμένη και έκλεισε την πόρτα με την ασφάλεια κατεβασμένη.

Ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο κλειδώθηκε ενώ το τζάμι ήταν ελάχιστα ανοιχτό και δεν μπορούσε να βάλει το χέρι του, για να τραβήξει την Ασφάλεια.

Αγχωμένος ο νεαρός οδηγός άρχισε να ζητά βοήθεια με διερχόμενους πολίτες να προσπαθούν να δώσουν λύση στο πρόβλημα.

Ο Ηλίας Θαλάσσης, ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή , με μία συρμάτινη κρεμάστρα για εργαλείο και μία πένσα, έφτιαξε έναν γάντζο, πέρασε το σύρμα από το μισάνοιχτο παράθυρο και τράβηξε πάνω την ασφάλεια, με αποτέλεσμα να ανοίξει η πόρτα του αυτοκινήτου.

.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr