Χαλκίδα: Πάμε όλοι μαζί να γίνουμε μια «γροθιά» για τον Γιάννη και τον Στέργιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Πάμε όλοι μαζί να γίνουμε μια «γροθιά» για τον Γιάννη και τον Στέργιο

Μιλούν 13 μήνες μετά το ατύχημα στην Αμάρυνθο που άλλαξε την ζωή του 26χρονου Γιάννη.
Κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει τον 26χρονο Γιάννη, ο οποίος ανήμερα της εορτής των Θεοφανίων το 2021, βούτηξε στα νερά της Αμαρύνθου για να πιάσει τον Τίμιο Σταυρό προκειμένου να εκπληρώσει το τάμα που είχε κάνει για τον αδελφό του Στέργιο, που πάσχει από λευχαιμία. Δυστυχώς ο 25χρονος τότε Γιάννης χτύπησε το κεφάλι σε μια πέτρα, με αποτέλεσμα να μείνει καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο.
Ο ίδιος παρότι τις δυσκολίες που έχει περάσει δεν σταμάτησε λεπτό να χάσει την πίστη του, κρατάει το χαμόγελό του και παραμένει αισιόδοξος για τη ζωή έχοντας δίπλα του τους δικούς ανθρώπους. Χθες Τρίτη 22 Φεβρουαρίου τα δύο αδέρφια ο Γιάννης και ο Στέργιος φιλοξενήθηκαν στο πλατό της Ζήνας Κουτσελίνη, όπου μίλησαν για την αγάπη αλλά και στις δυσκολίες που τους έφεραν πιο κοντά.
Ωστόσο και τα δύο παιδία μας έχουν ανάγκη πάμε όλοι μαζί να γίνουμε μια γροθιά, για να δώσουμε ελπίδα στον Γιάννη και την οικογένεια του κάνοντας την αγάπη πράξη. Στόχος μας είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για την δύσκολη καθημερινότητα και τις ανάγκες του Γιάννη. Ακόμα η οικογένεια του 26χρονου χρειάζεται πληροφορίες και από Έλληνες του εξωτερικού που να γνωρίζουν κάποιο κέντρο ειδικών θεραπειών προκειμένου ο Γιάννης να ακολουθήσει τις θεραπείες και να γίνει καλά.
Εθνική τράπεζα
Δικαιούχος Ιωάννης Δαμιανός
IBAN: GR9501104880000048800148420
Αριθμός λογαριασμού 48800148420

Δείτε όλη τη συνέντευξη

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr