Χαλκίδα: Προσοχή – Τις επόμενες ώρες κλείνει η παλιά γέφυρα – Πώς θα μετακινούνται οι πεζοί
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Προσοχή – Τις επόμενες ώρες κλείνει η παλιά γέφυρα – Πώς θα μετακινούνται οι πεζοί

Για συγκεκριμένες ημέρες και ώρες θα παραμείνει κλειστή η γέφυρα του Ευρίπου στη Χαλκίδα

Σε λιγότερο από δύο ώρες και συγκεκριμένα στις 22:30 κλείνει απόψε η παλιά γέφυρα της Χαλκίδας η οποία έχει σταματήσει να εξυπηρετεί τους πολίτες για συγκεκριμένες ημέρες και ώρες από το βράδυ της Δευτέρας 17/10.

Οι πεζοί θα πρέπει να κάνουν τον κύκλο της γέφυρας – που είναι γνωστή και ως Ψηλή γέφυρα της Εύβοιας – εάν θέλουν να μετακινηθούν από την άλλη πλευρά, κάτι που μάλλον καθιστά απαραίτητη τη μεταφορά τους με κάποιο όχημα.

Να υπενθυμίσουμε ότι, η γέφυρα θα παραμένει κλειστή για ορισμένες ημέρες και ώρες στο πλαίσιο εργασιών συντήρησης πράγμα που σημαίνει πως η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων κατά τις ώρες που η γέφυρα θα είναι εκτός λειτουργίας θα απαγορεύεται και στα δύο ρεύματά της.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας ευχαριστεί το κοινό για την συνεργασία και την κατανόηση και υπενθυμίζει ότι η προγραμματισμένη τεχνική συντήρηση της γέφυρας θα επαναληφθεί τις κάτωθι ημερομηνίες:

– Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 22:30 – 05:00

– Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 22:30 – 04:00

– Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 22:30 – 01:00

Ως εκ τούτου παρακαλείται το κοινό, όπως κινείται τις παραπάνω ημέρες και ώρες μέσω της Υψηλής Γέφυρας Χαλκίδας».

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, στα πλαίσια των εργασιών συντήρησης της Παλαιάς Γέφυρας του Πορθμού του Ευρίπου, οι οποίες διενεργούνται με μέριμνα του Οργανισμού Λιμένων Ν. Εύβοιας Α.Ε., διακόπηκε η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων και στα δύο ρεύματα της γέφυρας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr