Χαλκίδα: Σήμερα το Σεμινάριο Οδικής Ασφάλειας για τους διανομείς των καταστημάτων Εστίασης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Σήμερα το Σεμινάριο Οδικής Ασφάλειας για τους διανομείς των καταστημάτων Εστίασης

Στο θέατρο ‘’Ορέστης Μακρής’’ και ώρα 20.00

Σήμερα 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 στο θέατρο ‘’Ορέστης Μακρής’’ το Σωματείο Εστίασης, Διασκέδασης και Αναψυχής Ευβοίας ‘’ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ’’ διοργανώνει σε συνεργασία με τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ Σεμινάριο Οδικής Ασφάλειας για τους διανομείς των καταστημάτων Εστίασης Ευβοίας, με τη συνδρομή της εξιδεικευμένης Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης ‘’Ιαβέρης’’.

Υπενθυμίζεται ότι με την ευγενική χορηγία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ θα διατεθούν στους συμμετέχοντες 110 κράνη μοτοσυκλέτας, κατόπιν κλήρωσης. Πρόκειται για ακόμη μια πρωτοβουλία του Ομίλου που κάνει πράξη την πρωταρχική και διαχρονική δέσμευσή του στην Υγεία & Ασφάλεια με προτεραιότητα την καλλιέργεια οδικής κουλτούρας.

Τη δράση αυτή υποστηρίζουν οι τοπικές επιχειρήσεις ΙΚΤΕΟ ΜΙΧ. Γ. ΘΑΛΑΣΣΗΣ Α.Ε., Φρουτεμπορική ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΒΑ ‘’ΚΥΡΗΚΟΣ’’, ‘’ΑΦΟΙ ΚΟΥΚΗ’’ Γενικό Εμπόριο, ‘’Α. ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ- ALL ABOUT FOOD’’, Φρούτα-Λαχανικά ‘’ΓΕΩΡΓΑΤΖΗΣ’’, ’’EVIA FOOD’’ και ‘’ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ’’.
Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6907 323144(ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΜΙΧ.) και 6936 638500 (ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΣΤ.).
Επισημαίνεται ότι για τη διοργάνωση της δράσης που πραγματοποιείται σε ανοιχτό χώρο, έχουν ληφθεί υπόψη όλα τα μέτρα ασφαλείας και οι κανόνες ατομικής και συλλογικής υγιεινής για την πρόληψη και τον περιορισμό της διάδοσης του Covid-19, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr