Χαλκίδα – Θάνατος απο καύσωνα: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης εστιατορίου – Πώς “έσβησε” ο 46χρονος
Ειδησεις ευβοια

Χαλκίδα – Θάνατος απο καύσωνα: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης εστιατορίου – Πώς “έσβησε” ο 46χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr ο ιδιοκτήτης που συνελήφθη μετά τον θάνατο του 46χρονου στη Χαλκίδα αφέθηκε πριν από λίγο ελεύθερος.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο evima.gr, ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο ιδιοκτήτης ψησταριάς για τον θάνατο 46χρονου από θερμοπληξία, στη Χαλκίδα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της ψησταριά στην ψησταριά στην οποία απασχολούνταν ο 46χρονος και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλια.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες κλιμάκιο της επιθεώρησης εργασίας έκανε έφοδο στη ψησταριά όπου στα βιβλία της δεν εντοπίστηκε να καλύπτει την θέση ντελίβερι.

Έπειτα από προφορική απόφαση του εισαγγελέα μετά την απολογία του ο ιδιοκτήτης καταστήματος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Παράλληλα ενημερώθηκε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.)

Αν και αρχικά είχε δημοσιευτεί ότι ο 46χρονος ήταν ντελιβεράς, το Νοσοκομείο της Χαλκίδας ωστόσο με επίσημη ανακοίνωση του το διέψευσε.

Ο άνδρας, γυρνώντας στο σπίτι του στον Καράμπαμπα Χαλκίδας, ένιωσε πονοκέφαλο και ανέβασε υψηλή θερμοκρασία. Η κατάσταση χειροτέρευε και έτσι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Έγινε εισαγωγή με συμπτώματα θερμοπληξίας, αλλά δυστυχώς ο άνδρας έπαθε απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια και πέθανε. Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να φωτίσει η νεκροψία – νεκροτομή.

Αναλυτική η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Την Πέμπτη 20/07/2023 προσεκομίσθει στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί. Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr