Χαλκίδα: Τι συμβαίνει με το ΚΕΠ του Βούρκου – Τι καταγγέλουν αγανακτισμένοι πολίτες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Τι συμβαίνει με το ΚΕΠ του Βούρκου – Τι καταγγέλουν αγανακτισμένοι πολίτες

Ο δήμος της Χαλκίδας με ανακοίνωσή του ενημέρωνε τον Ιούλιο ότι το ΚΕΠ του Βούρκου κλείνει για λόγους εργασιών ανακαίνισης ωστόσο πολίτες αναφέρουν ότι δεν πραγματοποιούνται εργασίες και η ταλαιπωρία για τους κατοίκους είναι τεράστια

Κλειστό εδώ και δύο μήνες είναι το ΚΕΠ του Βούρκου στη Χαλκίδα με τους πολίτες να δηλώνουν αγανακτισμένοι για την ταλαιπωρία που υφίστανται για όποια δουλεία έχουν σε ΚΕΠ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών, στο ΚΕΠ του Βούρκου το οποίο έκλεισε τη Δευτέρα 11 Ιουλίου λόγω εργασιών ανακαίνισης σύμφωνα με ανακοίνωση τότε του Δήμου, δεν πραγματοποιούνται καθόλου εργασίες, παρά μόνο παραμένει κλειστό με τους πολίτες να πρέπει να ταλαιπωρούνται καθημερινά για να μεταβούν στο κέντρο και να πάνε στα ΚΕΠ τα οποία εξυπηρετούν τους Χαλκιδαίους.

Η ανακοίνωση τότε για το κλείσιμο του ΚΕΠ:

«Κλειστό θα παραμείνει το ΚΕΠ του Βούρκου λόγω εργασιών ανακαίνισης από Δευτέρα 11 Ιουλίου και μέχρι το τέλος των εργασιών.

Συγκεκριμένα:

Ο Δήμος Χαλκιδέων ενημερώνει τους πολίτες ότι το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του Βούρκου, θα παραμείνει προσωρινά κλειστό, λόγω εργασιών ανακαίνισης του κτιρίου, από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 και μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

Oι πολίτες στη Χαλκίδα θα εξυπηρετούνται από τα υπόλοιπα ΚΕΠ:

  • ΚΕΠ κέντρου (Πλατανιώτη 1 και Δούνα), από ώρα 08:00 έως κι ώρα 19:30
  • ΚΕΠ Κανήθου (Παγκάκη και Αμφιδάμαντος), από ώρα 07:30 έως κι ώρα 15:00»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr