Χαλκίδα: Το αδιαχώρητο στην Aβάντων το πρωί της Τρίτης – Ήλιος και ψώνια (pics)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Το αδιαχώρητο στην Aβάντων το πρωί της Τρίτης – Ήλιος και ψώνια (pics)

Χαμός το πρωί της Τρίτης στους εμπορικούς δρόμους της Χαλκίδας, καθώς τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά μέχρι το απόγευμα.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό οι Ευβοιώτες βγήκαν την βόλτα τους το πρωί της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου στα μαγαζιά της Χαλκίδας. Από νωρίς το πρωί όταν και άνοιξαν τα εμπορικά καταστήματα, πλήθος κόσμου κάνει τις αγορές του, μάλιστα αρκετά από αυτά έχουν αρχίσει τις εκπτώσεις.

Ο φακός του evima.gr βρέθηκε στην Αβάντων, όπου πραγματικά επικρατούσε το αδιαχώρητο. Στα μαγαζιά σχηματίζονταν ουρές, καθώς οι καταστηματάρχες τηρούσαν ευλαβικά το υγειονομικό πρωτόκολλο, με τους πελάτες να έχουν ιώβεια υπομονή.

Να υπενθυμίσουμε πως από τις 10 Ιανουαρίου έως και 28 Φεβρουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθούν πανελλαδικά οι χειμερινές εκπτώσεις, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΕΛΠΕ.

Την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων δηλαδή στις 16 Ιανουαρίου, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε όλη την επικράτεια από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, με άψογη εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό.

Επίσης ο ΣΕΛΠΕ πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι οι εταιρείες -μέλη έχουν λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την πιστή τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr