Χαλκίδα τώρα ο Ραχωβίτσας – Εκδήλωση για την προστασία των νέων από τις εξαρτήσεις (pics)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα τώρα ο Ραχωβίτσας – Εκδήλωση για την προστασία των νέων από τις εξαρτήσεις (pics)

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας Ιωάννης Περγαντάς και ο Αντιστράτηγος ε.α. – Επίτιμος Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και Πρόεδρος του Ινστιτούτου P.A.D.A. Αντιναρκωτική Δράση Γιάννης Ραχωβίτσας ανακοίνωσαν την υλοποίηση σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων για την προστασία των νέων από τις εξαρτήσεις.

Το Ινστιτούτο P.A.D.A. (PROTECTION AGAINST DRUG ADDICTION INSTITUTE) αποτελεί την πρώτη οργανωμένη συνεργατική προσπάθεια που γίνεται στην Ελλάδα ενάντια στη σύγχρονη μάστιγα των ναρκωτικών. Εμπνευστής και ιδρυτής του Ινστιτούτου είναι ο Γιάννης Ραχωβίτσας, ο οποίος διετέλεσε κατά το παρελθόν Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας και συνέδεσε το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες των διωκτικών αρχών σε διεθνές επίπεδο.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μέσω της δομής «ΓΕΦΥΡΑ» και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο πραγματοποιούν αυτή την ώρα ενημερωτική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο Π.Ε. Εύβοιας, Λ. Χαϊνά 93 με θέμα: «Εξαρτήσεις και οι επιπτώσεις στην Υγεία και την Οικογένεια», παρουσία του Μητροπολίτη Χαλκίδας κκ Χρυσοστόμου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr