evima.gr
evima.gr
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΚΑΙΡΟΣ

EVIMA.GR / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Χαμός από κρατήσεις για χειμερινούς προορισμούς τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμός από κρατήσεις για χειμερινούς προορισμούς τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

EVIMA TEAM 07.12.2023 | 18:20
Χαμός από κρατήσεις για χειμερινούς προορισμούς τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά
Facebook Facebook Twitter Twitter E-mail E-mail WhatsApp WhatsApp Messenger Messenger

Τη φετινή χρονιά, μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας φαίνεται να προγραμμάτισε νωρίς τις διακοπές τόσο των Χριστουγέννων, όσο και της Πρωτοχρονιάς.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του evima.gr στην Google

Η φετινή χειμερινή σεζόν ξεκίνησε με αισιόδοξα μηνύματα τόσο για τον κλάδο των βραχυχρόνιων μισθώσεων, όσο και για τους ξενοδόχους ορεινών περιοχών που το διήμερο της 28 ης Οκτωβρίου οι πληρότητες άγγιξαν το 100% στο σύνολο των δημοφιλών χειμερινών προορισμών. Θ

Η σεζόν στους χειμερινούς προορισμούς της χώρας ξεκινάει, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, από τα τέλη Οκτωβρίου και διαρκεί έως και τα μέσα – τέλη Φεβρουαρίου.

Η «φουλ» σεζόν για τους ιδιοκτήτες ακινήτων εγγεγραμμένων σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, είναι κυρίως το χρονικό διάστημα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, των Θεοφανίων, καθώς και τα διήμερα – τριήμερα που ξεκινούν ιδιαίτερα από τα μέσα Νοεμβρίου έως και τα τέλη Ιανουαρίου.

Τη φετινή χρονιά, μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας φαίνεται να προγραμμάτισε νωρίς τις διακοπές τόσο των Χριστουγέννων, όσο και της Πρωτοχρονιάς.

Σημαντικός παράγοντας το γεγονός ότι «εύκολα» η απόδραση γίνετε τετραήμερο ή/και πενθήμερο.

Οι εκδρομείς των Χριστουγέννων θα έχουν σε μεγάλο ποσοστό άφιξη στους χειμερινούς προορισμούς ημέρα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και θα αναχωρήσουν την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, ενώ οι εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς θα κινηθούν από Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου έως και Τρίτη 2 Ιανουαρίου του νέου έτους.

Ο λαός θέλει βουνό

Το ταξίδι στο βουνό ιδιαίτερα τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με τις προ-κρατήσεις που καταγράφονται στους δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της χώρας μας για τις εορταστικές ημέρες, για ολόκληρα διαμερίσματα ή/και κατοικίες εγγεγραμμένες σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, είναι άκρως εντυπωσιακά. Τα ποσοστά προ-κρατήσεων στο σύνολο των δημοφιλών χειμερινών προορισμών είναι ήδη άνω του 80%, στους 20 από τους 28 προορισμούς.

Τις επόμενες ημέρες η κίνηση θα ενταθεί και τα ποσοστά προ-κρατήσεων θα αγγίξουν το 100% ιδιαίτερα στους ορεινούς προορισμούς – όπου ακόμη καταγράφεται διαθεσιμότητα. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα υψηλά ποσοστά προ-κρατήσεων που καταγράφονται, αφορούν αποκλειστικά ακίνητα που διατίθενται και είναι εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, δεν αφορούν ξενοδοχειακές μονάδες ή/και πανσιόν.

Παράλληλα, θα πρέπει να τονίσουμε ότι η δυναμικότητα, τα εγγεγραμμένα διαμερίσματα ή/και κατοικίες σε πολλούς χειμερινούς προορισμούς είναι περιορισμένη.

Οι προ-κρατήσεις

Στην Αράχωβα οι προ-κρατήσεις για τις ημέρες των Χριστουγέννων (22/12-25/12) αγγίζουν το 73% και στο κέντρο το 87%, ενώ για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς (29/12-2/1).

Το συνολικό κόστος διαμονής για τέσσερις διανυκτερεύσεις τα Χριστούγεννα ξεκινά από 815€ και για τη Πρωτοχρονιά από 1.147€.

Στο Μέτσοβο, η δυναμική στον κλάδο των βραχυχρόνιων μισθώσεων είναι μικρή. Το κόστος διαμονής για τέσσερις διανυκτερεύσεις τις ημέρες των Χριστουγέννων κυμαίνεται από 907€ και για τη Πρωτοχρονιά από 1.050€.

Η πόλη των Ιωαννίνων αποτελεί έναν παραδοσιακό προορισμό για χειμερινές αποδράσεις τόσο για τους κατοίκους του Νομού Αιτωλοακαρνανίας μέσω της Ιόνιας Οδού όσο και για τους Θεσσαλονικείς μέσω της Εγναντίας. Παράλληλα, η πόλη των Ιωαννίνων καταγράφει έντονη επισκεψιμότητα καθ’όλη τη διάρκεια των χειμερινών μηνών. ASDSD

Οι εγχώριοι εκδρομείς επιλέγουν τα Ιωάννινα τόσο για διήμερες-τριήμερες εξορμήσεις όσο και για το διάστημα των εορτών τόσο λόγω των ιστορικών αξιοθέατών, όσο και της καλής εμπορικής πιάτσας. Οι προ-κρατήσεις αγγίζουν το 100% για τις ημέρες των Χριστουγέννων, ενώ για τη Πρωτοχρονιά 96%.

Τα Ιωάννινα καταγράφουν δυναμική 501 εγγεγραμμένων αυτοτελών ακινήτων σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Το κόστος διαμονής για τετραμελή οικογένεια κυμαίνεται από 564€ για τα τέσσερις διανυκτερεύσεις τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς.

Στα Καλάβρυτα, οι προ-κρατήσεις αγγίζουν το 90% για τα Χριστούγεννα και τη Πρωτοχρονιά, με τις ζητούμενες τιμές μίσθωσης για ολόκληρο διαμέρισμα ή/και αυτοτελή κατοικία να κυμαίνονταν από 822€ για κατοικία 40τμ και 849€ για κατοικία 65τμ τις ημέρες των Χριστουγέννων και από 823€ έως 1.175€.

Τα διαθέσιμα προς μίσθωση διαμερίσματα που μπορούσε να αναζητήσει ο εν δυνάμει ταξιδιώτης ήταν κυρίως από 55τμ έως 75τμ.

Διαμερίσματα που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 6 άτομα, ανάλογα πάντα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη-διαχειριστή ακινήτου Έντονη κινητικότητα καταγράφεται και στους χειμερινούς προορισμούς του Νομού Αρκαδίας, με τις προ-κρατήσεις να αγγίζουν ακόμη και το 100%.

Η Αρκαδία κάθε χρόνο φαίνεται να αναδεικνύει νέους ορεινούς προορισμούς. Τις ημέρες των Χριστουγέννων, οι προ-κρατήσεις στη Δημητσάνα αγγίζουν το 100%, στη Βυτίνα το 93%, στη Στεμνίτσα το 88% και στα Λαγκάδια το 90%.

Για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς οι προ-κρατήσεις στη Δημητσάνα αγγίζουν το 88%, στη Βυτίνα το 90%, στη Στεμνίτσα το 70% και στα Λαγκάδια το 100%.

Νέοι προορισμοί

Οι «νέοι» προορισμοί όπως το Λεβίδι, αγγίζει το 90%, η Ζάτουνα το 100%, η Καρύταινα το 100% και η Βλαχέρνα το 85% για τα Χριστούγεννα και 90%, 100%, 100% και 57% αντίστοιχα για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς.

Οι άνωθεν προορισμοί δεν διαθέτουν υψηλή δυναμική στον κλάδο των βραχυχρόνιων μισθώσεων, αλλά φαίνεται ότι λόγω της υψηλής ζήτησης αναδεικνύονται νέοι προορισμοί που δειλά, δειλά, μπαίνουν στον χάρτη των χειμερινών ορεινών προορισμών.

Το καλό οδικό δίκτυο που συνδέει την Αθήνα με τον Νομό Αρκαδίας, έχει αναδείξει τους Αρκαδικούς χειμερινούς προορισμούς τα τελευταία χρόνια σε «must» προορισμούς τόσο για τις ημέρες των εορτών, όσο και για αποδράσεις διημέρων και τριημέρων τους χειμερινούς μήνες.

Το κόστος διαμονής για τέσσερις διανυκτερεύσεις στους Αρκαδικούς προορισμούς κυμαίνεται από 524€ έως και 1.268€ για τις ημέρες των Χριστουγέννων και από 460€ έως και 1.400€ για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς.

Οι ανώτερες τιμές, αφορούν κυρίως ολόκληρα αρχοντικά 100τμ – 120τμ. Το Καρπενήσι φαίνεται να προτιμούν τόσο Αθηναίοι που θέλουν να ξεφύγουν τις ημέρες των Χριστουγέννων και να βρεθούν κοντά στη φύση όσο και κάτοικοι τόσο της Φθιώτιδας όσο και των όμορων νομών. Οι προ-κρατήσεις για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχουν αγγίξει το 100%.

Τις ημέρες των Χριστουγέννων, διαθεσιμότητα καταγράφεται στο όμορο χωριό Κορυσχάδες όπου το κόστος μίσθωσης κατοικίας για τετραμελή οικογένεια ή παρέα κυμαίνεται στα 715€ συνολικά. Ενώ, για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, διαθεσιμότητα καταγράφεται στο χωριό Ποταμιά όπου το κόστος μίσθωσης αγγίζει τα 964€.

Η Καλαμπάκα, αποτελεί θρησκευτικό προορισμό λόγω των Μετεώρων. Οι προ-κρατήσεις σήμερα αγγίζουν το 99%, με το κόστος να κυμαίνεται από 583€ για το τετραήμερο των Χριστουγέννων.

Ενώ, για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς οι προ-κρατήσεις αγγίζουν το 93% και το κόστος κυμαίνεται από 517€.

Το καλό οδικό δίκτυο έχει ευνοήσει τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα με τις προ-κρατήσεις να αγγίζουν το 66% για τις ημέρες των Χριστουγέννων και 58% τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς.

Το κόστος μίσθωσης κατοικίας για τέσσερις διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 244€ για κατοικία 55τμ σε απόσταση 1,3χιλ από το κέντρο της πόλης τις ημέρες των Χριστουγέννων και από 270€ για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς.

Η Καλαμάτα διαθέτει υψηλή δυναμική στον κλάδο των βραχυχρόνιων μισθώσεων. Το Ναύπλιο, προορισμός για όλες τις εποχές του έτους, καταγράφει ποσοστό προ-κρατήσεων της τάξεως του 56% τις ημέρες των Χριστουγέννων και 51% τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς. Η δυναμική στον κλάδο της βραχυχρόνιας μίσθωσης στο ευρύτερο κέντρο αριθμεί 370 ακίνητα στο σύνολο των πλατφορμών.

Το κόστος μίσθωσης για το τετραήμερο των Χριστουγέννων κυμαίνεται από 348€ για κατοικία 70τμ σε απόσταση 200μέτρων από το κέντρο και για τη Πρωτοχρονιά από 282€.

Στα Τρίκαλα της Θεσσαλίας με τα «Μαγικά» Χριστούγεννα, καταγράφονται προ-κρατήσεις της τάξεως του 95% και για τη Πρωτοχρονιά 80%, με το κόστος για τέσσερις διανυκτερεύσεις να διαμορφώνεται από 568€ για τετραμελή οικογένεια ή/και παρέα τα Χριστούγεννα και από 414€ για τη Πρωτοχρονιά.

Υψηλά ποσοστά προ-κρατήσεων καταγράφονται και στην μαγευτική Έδεσσα με 96%, στη Φλώρινα με 96%, στη Βέροια με 95% και το κόστος μίσθωσης για τέσσερις διανυκτερεύσεις να κυμαίνεται από 688€ για κατοικία 60τμ σε απόσταση 400μέτρων από το κέντρο, καθώς και στα Γρεβενά με 92% και με κόστος τεσσάρων διανυκτερεύσεων να κυμαίνεται από 370€ για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Ενώ, για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς το ποσοστό προ-κρατήσεων αγγίζει το 97% στην Έδεσσα, στη Φλώρινα το 100% και στη Βέροια το 95%.

Το κόστος μίσθωσης για τέσσερις διανυκτερεύσεις να κυμαίνεται από 512€ έως 799€ για κατοικία κατάλληλο για τετραμελή οικογένεια, καθώς και στα Γρεβενά με 97% και με κόστος τεσσάρων διανυκτερεύσεων να κυμαίνεται από 529€.

Η γραφική πόλη, η Καστοριά με το θεματικό πάρκο, τις συναυλίες και τα παραδοσιακά Ραγκουτσάρια, καταγράφει ποσοστά προ-κρατήσεων που αγγίζουν το 96% τα Χριστούγεννα και το 98% τη Πρωτοχρονιά.

Το κόστος μίσθωσης κατοικίας για τέσσερις διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 940€ τα Χριστούγεννα και από 658€ έως και 846€ για τη Πρωτοχρονιά.

Όσο θα πλησιάζουμε το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου, οι προ-κρατήσεις θα αγγίξουν το 100%, ενώ οι τιμές θα καταγράψουν αυξητικές τάσεις όχι μόνο λόγω των ημέρων, αλλά, και του γεγονότος ότι διαθέσιμα θα έχουν απομείνει μόνο τα ακίνητα μεγαλύτερης επιφάνειας (άνω των 100-120τμ) που το κόστος διαμονής τους σε πολλές περιπτώσεις διαμορφώνεται άνω των 350€/διανυκτέρευση σε πολλούς χειμερινούς προορισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΠΕΚΑ: Ποια προγράμματα για φθηνές διακοπές κάνουν σήμερα πρεμιέρα

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

TAGS: ΔΙΑΚΟΠΕΣκρατήσειςπροορισμοίΧριστούγεννα
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Ηλεία: Νεκρός 50χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

    Ηλεία: Νεκρός 50χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

    Ηλεία: Νεκρός 50χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
  • Θρήνος στην Εύβοια: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 60χρονο που έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας

    Θρήνος στην Εύβοια: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 60χρονο που έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας

    Θρήνος στην Εύβοια: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 60χρονο που έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας
  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΗΣΑΠ για τη σημερινή συναυλία των Metallica

    Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΗΣΑΠ για τη σημερινή συναυλία των Metallica

    Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΗΣΑΠ για τη σημερινή συναυλία των Metallica
  • Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 9 Μαΐου

    Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 9 Μαΐου

    Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 9 Μαΐου
  • Νέα τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός 72χρονος μετά από φρικτό τροχαίο

    Νέα τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός 72χρονος μετά από φρικτό τροχαίο

    Νέα τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός 72χρονος μετά από φρικτό τροχαίο
  • Τέλος εποχής για τη Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ – Δείτε ποια είναι η διάδοχός της λη αλλαγή στον ΣΚΑΪ

    Τέλος εποχής για τη Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ – Δείτε ποια είναι η διάδοχός της λη αλλαγή στον ΣΚΑΪ

    Τέλος εποχής για τη Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ – Δείτε ποια είναι η διάδοχός της λη αλλαγή στον ΣΚΑΪ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Με κατάνυξη η γιορτή του Αγίου Χριστοφόρου – Αγίασαν οχήματα στη Βόρεια Εύβοια

Με κατάνυξη η γιορτή του Αγίου Χριστοφόρου – Αγίασαν οχήματα στη Βόρεια Εύβοια

09.05.2026 | 15:00
Με κατάνυξη η γιορτή του Αγίου Χριστοφόρου – Αγίασαν οχήματα στη Βόρεια Εύβοια
Ηλεία: Νεκρός 50χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Ηλεία: Νεκρός 50χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

09.05.2026 | 14:40
Ηλεία: Νεκρός 50χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
Νέα τραγωδία στην Εύβοια: Στο πένθος ολόκληρη περιοχή για 60χρονο άνδρα

Νέα τραγωδία στην Εύβοια: Στο πένθος ολόκληρη περιοχή για 60χρονο άνδρα

09.05.2026 | 14:20
Νέα τραγωδία στην Εύβοια: Στο πένθος ολόκληρη περιοχή για 60χρονο άνδρα
Drone καμικάζι στη Λευκάδα: «Η μηχανή του δούλευε» λένε οι ψαράδες που το εντόπισαν

Drone καμικάζι στη Λευκάδα: «Η μηχανή του δούλευε» λένε οι ψαράδες που το εντόπισαν

09.05.2026 | 14:00
Drone καμικάζι στη Λευκάδα: «Η μηχανή του δούλευε» λένε οι ψαράδες που το εντόπισαν
Θρήνος στην Εύβοια: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 60χρονο που έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας

Θρήνος στην Εύβοια: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 60χρονο που έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας

09.05.2026 | 13:40
Θρήνος στην Εύβοια: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 60χρονο που έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας
Ο Παναθηναϊκός πέταξε και τη δεύτερη ευκαιρία και πάει για το Game 5

Ο Παναθηναϊκός πέταξε και τη δεύτερη ευκαιρία και πάει για το Game 5

09.05.2026 | 13:20
Ο Παναθηναϊκός πέταξε και τη δεύτερη ευκαιρία και πάει για το Game 5
Εύβοια – Ποδόσφαιρο: Ποιοι παίζουν μπάλα σήμερα – Το πρόγραμμα

Εύβοια – Ποδόσφαιρο: Ποιοι παίζουν μπάλα σήμερα – Το πρόγραμμα

09.05.2026 | 13:00
Εύβοια – Ποδόσφαιρο: Ποιοι παίζουν μπάλα σήμερα – Το πρόγραμμα
Σοβαρό τροχαίο τώρα στη Χαλκίδα με μηχανάκι – Ένας τραυματίας

Σοβαρό τροχαίο τώρα στη Χαλκίδα με μηχανάκι – Ένας τραυματίας

09.05.2026 | 12:13
Σοβαρό τροχαίο τώρα στη Χαλκίδα με μηχανάκι – Ένας τραυματίας
Ανατροπή με την υπόθεση επίθεσης αδέσποτου σκύλου στα Ψαχνά Ευβοίας

Ανατροπή με την υπόθεση επίθεσης αδέσποτου σκύλου στα Ψαχνά Ευβοίας

09.05.2026 | 12:00
Ανατροπή με την υπόθεση επίθεσης αδέσποτου σκύλου στα Ψαχνά Ευβοίας
Αποκλειστικό – Νέα επιτυχία για το Α.Τ. Καρύστου – Εντοπίστηκαν ναρκωτικά σε ύποπτο όχημα

Αποκλειστικό – Νέα επιτυχία για το Α.Τ. Καρύστου – Εντοπίστηκαν ναρκωτικά σε ύποπτο όχημα

09.05.2026 | 11:40
Αποκλειστικό – Νέα επιτυχία για το Α.Τ. Καρύστου – Εντοπίστηκαν ναρκωτικά σε ύποπτο όχημα
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΗΣΑΠ για τη σημερινή συναυλία των Metallica

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΗΣΑΠ για τη σημερινή συναυλία των Metallica

09.05.2026 | 11:20
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΗΣΑΠ για τη σημερινή συναυλία των Metallica
Εύβοια: Με τα πόδια στο Προκόπι για τον θαυματουργό Άγιο Ιωάννη τον Ρώσσο

Εύβοια: Με τα πόδια στο Προκόπι για τον θαυματουργό Άγιο Ιωάννη τον Ρώσσο

09.05.2026 | 11:00
Εύβοια: Με τα πόδια στο Προκόπι για τον θαυματουργό Άγιο Ιωάννη τον Ρώσσο
Κυρανάκης: Αυστηρά πρόστιμα σε εταιρείες που πωλούν πατίνια εκτός προδιαγραφών

Κυρανάκης: Αυστηρά πρόστιμα σε εταιρείες που πωλούν πατίνια εκτός προδιαγραφών

09.05.2026 | 10:40
Κυρανάκης: Αυστηρά πρόστιμα σε εταιρείες που πωλούν πατίνια εκτός προδιαγραφών
Χαλκίδα: Απόψε η μεγάλη γιορτή για τη Μητέρα – Που θα γίνει

Χαλκίδα: Απόψε η μεγάλη γιορτή για τη Μητέρα – Που θα γίνει

09.05.2026 | 10:20
Χαλκίδα: Απόψε η μεγάλη γιορτή για τη Μητέρα – Που θα γίνει
Συναγερμός στην Εύβοια για φωτιά σε εν κινήσει αυτοκίνητο

Συναγερμός στην Εύβοια για φωτιά σε εν κινήσει αυτοκίνητο

09.05.2026 | 10:00
Συναγερμός στην Εύβοια για φωτιά σε εν κινήσει αυτοκίνητο
Όλες οι τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Με κατάνυξη η γιορτή του Αγίου Χριστοφόρου – Αγίασαν οχήματα στη Βόρεια Εύβοια

    Με κατάνυξη η γιορτή του Αγίου Χριστοφόρου – Αγίασαν οχήματα στη Βόρεια Εύβοια

    09.05.2026 | 15:00
    Με κατάνυξη η γιορτή του Αγίου Χριστοφόρου – Αγίασαν οχήματα στη Βόρεια Εύβοια
  • Ηλεία: Νεκρός 50χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

    Ηλεία: Νεκρός 50χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

    09.05.2026 | 14:40
    Ηλεία: Νεκρός 50χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
  • Νέα τραγωδία στην Εύβοια: Στο πένθος ολόκληρη περιοχή για 60χρονο άνδρα

    Νέα τραγωδία στην Εύβοια: Στο πένθος ολόκληρη περιοχή για 60χρονο άνδρα

    09.05.2026 | 14:20
    Νέα τραγωδία στην Εύβοια: Στο πένθος ολόκληρη περιοχή για 60χρονο άνδρα
  • Drone καμικάζι στη Λευκάδα: «Η μηχανή του δούλευε» λένε οι ψαράδες που το εντόπισαν

    Drone καμικάζι στη Λευκάδα: «Η μηχανή του δούλευε» λένε οι ψαράδες που το εντόπισαν

    09.05.2026 | 14:00
    Drone καμικάζι στη Λευκάδα: «Η μηχανή του δούλευε» λένε οι ψαράδες που το εντόπισαν
  • Θρήνος στην Εύβοια: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 60χρονο που έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας

    Θρήνος στην Εύβοια: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 60χρονο που έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας

    09.05.2026 | 13:40
    Θρήνος στην Εύβοια: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 60χρονο που έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας
  • Ο Παναθηναϊκός πέταξε και τη δεύτερη ευκαιρία και πάει για το Game 5

    Ο Παναθηναϊκός πέταξε και τη δεύτερη ευκαιρία και πάει για το Game 5

    09.05.2026 | 13:20
    Ο Παναθηναϊκός πέταξε και τη δεύτερη ευκαιρία και πάει για το Game 5
  • Εύβοια – Ποδόσφαιρο: Ποιοι παίζουν μπάλα σήμερα – Το πρόγραμμα

    Εύβοια – Ποδόσφαιρο: Ποιοι παίζουν μπάλα σήμερα – Το πρόγραμμα

    09.05.2026 | 13:00
    Εύβοια – Ποδόσφαιρο: Ποιοι παίζουν μπάλα σήμερα – Το πρόγραμμα
  • Σοβαρό τροχαίο τώρα στη Χαλκίδα με μηχανάκι – Ένας τραυματίας

    Σοβαρό τροχαίο τώρα στη Χαλκίδα με μηχανάκι – Ένας τραυματίας

    09.05.2026 | 12:13
    Σοβαρό τροχαίο τώρα στη Χαλκίδα με μηχανάκι – Ένας τραυματίας
  • Ανατροπή με την υπόθεση επίθεσης αδέσποτου σκύλου στα Ψαχνά Ευβοίας

    Ανατροπή με την υπόθεση επίθεσης αδέσποτου σκύλου στα Ψαχνά Ευβοίας

    09.05.2026 | 12:00
    Ανατροπή με την υπόθεση επίθεσης αδέσποτου σκύλου στα Ψαχνά Ευβοίας
  • Αποκλειστικό – Νέα επιτυχία για το Α.Τ. Καρύστου – Εντοπίστηκαν ναρκωτικά σε ύποπτο όχημα

    Αποκλειστικό – Νέα επιτυχία για το Α.Τ. Καρύστου – Εντοπίστηκαν ναρκωτικά σε ύποπτο όχημα

    09.05.2026 | 11:40
    Αποκλειστικό – Νέα επιτυχία για το Α.Τ. Καρύστου – Εντοπίστηκαν ναρκωτικά σε ύποπτο όχημα
  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΗΣΑΠ για τη σημερινή συναυλία των Metallica

    Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΗΣΑΠ για τη σημερινή συναυλία των Metallica

    09.05.2026 | 11:20
    Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΗΣΑΠ για τη σημερινή συναυλία των Metallica
  • Εύβοια: Με τα πόδια στο Προκόπι για τον θαυματουργό Άγιο Ιωάννη τον Ρώσσο

    Εύβοια: Με τα πόδια στο Προκόπι για τον θαυματουργό Άγιο Ιωάννη τον Ρώσσο

    09.05.2026 | 11:00
    Εύβοια: Με τα πόδια στο Προκόπι για τον θαυματουργό Άγιο Ιωάννη τον Ρώσσο
evima.gr
facebook Twitter Youtube Instagram
Επικοινωνία: [email protected] - [email protected]
© 2025 Evima.gr - All rights reserved
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΔΙΑΚΟΠΕΣ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
PRODUCED BY WHISKEY