ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμός σε δημοτικό συμβούλιο – «Άη φτύσε τα @@@@ σου ρε» (video)

Απίστευτες εκφράσεις την ώρα της διαδικτυακής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου
Χαμός σε δημοτικό συμβούλιο – «Άη φτύσε τα @@@@ σου ρε» (video)

Ξέφυγε η κατάσταση κατά τη συζήτηση του πρώτου θέματος του δημοτικού συμβουλίου το απόγευμα της Τετάρτης (10/11), με τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Τσιμπούκη να «χαρίζει» μια στιγμή που παίζεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα pelop, η συνεδρίαση έγινε με τηλεδιάσκεψη και το συμβούλιο συζητούσε πρόταση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για συνομολόγηση του Δημοτικού Συμβουλίου προς παρέκταση αρμοδιότητας, ώστε να πραγματοποιηθούν ασφαλιστικά μέτρα, καθώς και λήψη προσωρινής διαταγής για παραμονή στην εργασία 218 εργαζομένων κοινωφελούς προγράμματος 2020-2021, έως ότου ορισθεί δικάσιμος στο Πρωτοδικείο Αθηνών ή Πειραιά.

Η πρόταση για το θέμα έγινε από παρατάξεις της αντιπολίτευσης με εισηγητή τον σύμβουλο της «Πρωτεύουσα Ξανά!» Αθανάσιο Αθανασόπουλο και τελικά πέρασε με 24 θετικές ψήφους, με την «Λαϊκή Συσπείρωση» να ψηφίζει την πρόταση του Δημάρχου.

Ο δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δημήτρης Πελεκούδας φώναζε «ζήτω το μαύρο μέτωπο» επειδή οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ζητούσαν να μην τεθεί προς ψήφιση η πρόταση Πελετίδη για το θέμα.

Η έκφραση περί «μαύρου μετώπου» μάλλον δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Γιάννη Τσιμπούκη της «Ώρας Πατρών», ο οποίος πήρε την κατάσταση στα χέρια του, άνοιξε το μικρόφωνό του και προσπάθησε να επιβάλει την τάξη με την εξής φράση: «Ρε άη φτυσ’ τα @@ σου ρε».

Ωστόσο, η παρέμβαση του κ. Τσιμπούκη δεν είχε ιδιαίτερο αποτέλεσμα, αφού χρειάστηκε να κλείσει τα μικρόφωνα η αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνα Σολωμού που προήδρευε στο συγκεκριμένο θέμα.

Δύσκολο θέμα «έλαχε» στην κ. Σολωμού, η οποία επέδειξε τεράστια αποθέματα υπομονής στη σχεδόν πεντάωρη συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ